Sari la conținut

Bart Bz

Super Membru
 • Număr conținut

  735
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre Bart Bz

 • Rang
  refuse/resist!

Metode de contact

 • Yahoo
  tenebryo

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Buzau
 • Carnet moto din
  2005
 • Motocicleta
  KW VN 800 Classic
 • Numar Moto
  BZ 84 ROK
 • Club
  -

Informații profil

 • Motociclete detinute
  IJ Planeta5 si Kawasaki VN 400
 • Interests
  to live before I die

Vizitatori Recenți Profil

736 citiri profil
 1. Bart Bz

  Vând(schimb) bete ski Scott 135 lungime

  Update: doar vând, mi-am luat altele.
 2. Bart Bz

  Vând(schimb) bete ski Scott 135 lungime

  După cum arata și titlul, vand o pereche de bețe de schi marca Scott, fabricate in Italia, cu lungimea de 135 cm. Sunt utilizate, dar in stare foarte bună. Produsul se poate vedea in Buzău, prețul fiind de 50 de lei. Pot schimba și cu alte bete cu lungimea de 125 cm.
 3. Bart Bz

  FUN

  http://asdf123.ro/11-articole/funny/4353-imi-bag-(cuvant urat)-in-preafericitul-daniel
 4. Bart Bz

  DONATII PENTRU CHOPPERISTI

  Donez o pereche de bocanci Highway 1, uzați, dar nu rupți, mărimea 44. Se pot vedea/ridica din Buzău. 0765252569 este numărul la care pot fi contactat.
 5. Bart Bz

  KAWASAKI VULCAN

  Nu știu la VN-ul de 900, dar la 800 daca circuitul funcționează cum trebuie iar bateria e in stare buna, îți va pleca din prima și la -12°, va spun din experiență, nu din auzite. E adevărat, stai cu socul tras o perioada mai scurta sau mai lunga de timp, in funcție de temperatură, dar de luat o ia fara probleme.
 6. Bart Bz

  Accident A3 - moto/pieton

  "Domnu Boc ar trebui sa ieie autostrda in cordonare sa faca curatenie si acolo ca cum la Cluj ca n-ui posibil sa cicule ahestia cu motoclete cu viteze mari si sa omore omini nevinovati si copi si mamele cu carucior cu bebelasi mici si sa puie obstacoli de aia din betone cu valuri si sa bage semnafoare si radar si sa le ieie permisurile la destrabalati si fara frica de Dumnezo. Sa se deie leje odata ca ne omora" Asta e citat din comentarii. Ochii laaarg deschiși fraților. Ăștia chiar există, sunt pietoni, ia unii dintre ei chiar au carnet, din nefericire, și ne mai mirăm că se întâmplă atâtea nenorociri... Însănătoșire grabnică bietului băiat!
 7. Bart Bz

  Metale, mai usoare sau mai grele :)

  Aaa, nu merita să-i vezi live, sunt nashpa, Asis am auzit că a răgușit+ că în Quantic acustica e de tot râsu'! Deci daca vrei sa scapi de bilet, mă ofer sa-l iau eu, așa, ca-ntre motocicliști.
 8. Bart Bz

  Metale, mai usoare sau mai grele :)

  https://ambilet.ro/tc-events/bilete-haggard-la-bucuresti/ Am vrut și eu să iau bilete la Haggard, și s-au vândut toate! Daca aveți vreunul sau mai multe la vanzare, dati-mi și mie, va rog, un semn. 0765252569-Bart. Mulțumesc!
 9. Bart Bz

  [Video] Compilatie de accidente motocicleta.

  Fleur, din cate am putut remarca, tu pari o finuta, nu ar fi trebuit să-ți tulburi ziua cu așa ceva. Iar daca vrei să înveți din pățaniile altora, e suficient sa citești despre accidente, nu sa le și vezi, zic eu...
 10. Everon, ceva noutăți cu ciorapii încălziți?
 11. Cum scrie și în titlu, caut sa achiziționez un pinlock nou pentru o Shoei Multitec.
 12. Bart Bz

  Accident Mestecanis / Suceava. CBR600RR de IS

  Daca spui că te doare ceva, orice, picior, gat, etc, poliția este obligată să deschidă un dosar de cercetare penală. Vei fi luat și de salvare și ți se vor face și investigații medicale. Nu încurajez sub nicio forma minciuna, dar când ai a face cu scursuri trebuie făcut ceva.
 13. Bart Bz

  Duminica, 02 sept - tura mai lunga

  Atenție mare noaptea pe Siriu, in special in judetul Buzău. Curbele nu sunt semnalizate, pe multe porțiuni au dispărut complet marcajele de pe sosea, sunt multe denivelări foarte greu de observat și pe timp de zi. Mare atenție la căruțe nesemnalizate, la lăsarea întunericului ies furat de lemne. Nu știu dacă ai mai făcut în jur de 1000 km\zi in Romania, dintre care aproape jumătate pe porțiuni virajate, dar va fi f obositor. Am făcut eu acum 3 ani 950 km într-o zi, și după 600 începuse să cam dispară placerea, după 700 începusem să mă întreb dacă mai e mult, iar după 800 se instalase o oboseala accentuata și trecusem in modul "pilot automat", dacă știi senzația. Și asta cu antrenament, cu o foarte bună condiție fizică și călare pe un cruiser mai mult decât confortabil.
×