Sari la conținut

Bart Bz

Super Membru
  • Număr conținut

    1.098
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bart Bz

  1. Salutare. Aș vrea să achiziționez niste scărițe metalice, fără cauciuc deasupra, pt un Transalp 700 XL. După ce ies de prin noroaie, astea originale aluneca al naibii de tare. Găsisem ceva pe la Motech, dar sunt vreo 110€. Daca aveți idee de ceva la prețuri rezonabile, dați-mi și mie un semn, vă rog. De asemenea, m-ar interesa un scut metalic.
  2. Oare să fie vorba despre domnul D....n?
  3. Poate asta îl va motiva și mai tare, cine știe...
  4. Corect. Eu urmăresc mai mult World SBK decât MotoGP, și acolo tot ei au câștigat, atât la piloți, cât și la constructori. Bravo lor, ce sa mai zic...
  5. https://www.mcnews.com.au/ducati-sales-figures-motorcycle-2022/
  6. https://adevarul.ro/stiri-locale/botosani/un-impatimit-al-motoarelor-readuce-la-viata-2233888.html
  7. https://dealer.porsche.com/ca/lauzon/en-CA/News-and-Events/Carburant-efuel Atunci, preventiv, să postam și de pe site-ul lor, unde explica și procedeul de obținere a combustibilului.
  8. https://autolatest.ro/stiri/porsche-a-inceput-productia-benzinei-sintetice-care-poate-alimenta-1-3-miliarde-de-masini/
  9. https://m.facebook.com/reel/1298059754326765/
  10. https://www.rideapart.com/news/623776/schuberth-e2-modular-adv-helmet/
  11. Și ce faci daca îți place câte o trupa din fiecare seară? Cam sșa a fost anul ăsta la Râșnov. In prima seară am vrut să văd Cradle, a doua Carcass, a treia Kataklysm, a patra Rotting(cea mai tare prestație din festival), iar în ultima Behemoth. Dar nici eu nu am mai avut răbdare să stau la tot festivalul, cum o făceam pe vremuri, ci am mers mai mult pe punct ochit/punct lovit.
  12. https://m.iabilet.ro/bilete-pantera-metalhead-meeting-2023-80157/?utm_source=HpTopMobile
  13. Nu sunt de acord cu tine. Transalpul a excelat la fiabilitate, și poate tocmai de-asta s-a vândut de-a lungul timpului atât de bine.
  14. Omul consideră că noul Transalp e o motocicletă mediocră, făcând și profilul psihologic al potențialilor cumpărători, dar îl bate gândul să își ia chinezăria asta. Eu nu cred că mai e nimic de spus...
  15. Nu cred e peste Johny Rea, la modul general vorbind. Probabil că tot el va reveni în forță. Om trăi și-om vedea.
  16. Uitându-ma la ce a postat ovi_ice, sunt excepții cele care arată bine. Moto Guzzi pare că în loc de crash bar au pus propriul motor, iar majoritatea Ducati-urilor zici că-s desprinse din Alien. Dar cu toții știm că gusturile sunt diferite, ceea ce, de altfel, e un lucru pozitiv, și, până la urmă, bine că există și că mai avem încă de unde alege.
  17. Hmmm. Îți plac Agusta Rush, sau Brutale? Ducati Multistrada V2, Street fighterul iarasi mi se pare horror... Dar e o chestiune de gusturi, desigur
  18. Am înțeles, e bine de știut. Am văzut și varianta Mitas E-07 + Dakar. Oare care ar fi mai indicată pentru 50/50? Adică mie îmi place la nebunie sa colind coclaurii, dar îmi place să mă dau și pe curbe, și, sincer sa fiu, parcă mai frica mi-e sa nu îmi fugă în vreo curba și să mă trezesc pe contrasens vs să îmi iau vreo trântă la viteza mult mică, pe vreo coborâre in mijlocul pustietății, unde , de altfel, nu as prea merge singur ..
  19. Nu te contrazic, dar conform specificațiilor, cu roți de 18 pe spate și 21 pe față și cu ground clearance de 210 mm, mie îmi pare destul de ok pentru off-road destul de serios, pe mâinile cui trebuie.
  20. Zici? Poate e orientat pentru cei care vor sa mai mulți cai putere decât T7. Semnificativ mai mulți. Eu recunosc faptul că sunt nou venit în "lumea adventure", după 17 ani pe cruisere. Trăiam cu impresia că cei cu genul ăsta de motociclete caută cat mai mult drumuri neasfaltate. Nu e deloc așa. Deci TA-ul are un mare avantaj in fata T7, cel puțin din punctul ăsta de vedere.
  21. Mulțumesc frumos pentru lămuriri. Clar mă orientez către E07+! Există ceva mai bun decât astea pt 50/50? Citisem că Metzeler karoo 4 ar fi super, dar abia au ieșit, deci nu și-au dovedit calitatea în timp.
  22. Care dungă? Eu as vrea sa îmi iau fix de astea, Mitas E-07. Am văzut la un prieten care e endurist din copilărie și mi-a zis că sunt cele mai bune 50/50.
×
×
  • Creează nouă...