Jump to content

Bart Bz

Super Membru
 • Content Count

  805
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bart Bz

 1. Și eu sunt interesat. Dar m-ar ajuta destul de mult o filmare cu "utilajul".
 2. Datorită ție, mi-am inceput ziua cu zâmbetul pe buze. Mulțumesc! S-o stăpânești sănătos și să te bucuri de ea multi km, fara incidente! ✌
 3. Distracție plăcută bai băieți, si, pe cat se poate, asfalt uscat! ✌
 4. Mare atenție, veți întâlni, in special la dus, multa ceață, ceva burniță de-aia slabă care se depune instantaneu pe vizieră, și nici pe jos nu va fi uscat. Gândiți-va de doua ori daca se merită...
 5. Salut. Caut să cumpăr un cozoroc pentru farul de la Vulcanul meu de 800. Farul are diametrul de 20 cm. Daca aveți vreunul așa ceva la vânzare sau știți de pe unde as putea cumpăra unul, dați-mi și mie, va rog, de știre. O seara buna tuturor.
 6. Trădător a fost când a lăsat KW pt BMW, de-abia acum și-a revenit!
 7. Daca nu as fi crescut cu Arise, Chaos sau Roots, cred că mi-ar fi plăcut cât de cât, dar așa...
 8. 100% de acord cu tine. Sa vedem dacă și "bătrânul" Luigi gândește la fel.
 9. Gândește-te că, de obicei, la 1 noiembrie se inchide Transfăgărășanul din cauza vremii...
 10. Ne vedem acolo! Vezi că s-au pus ieri în vânzare și biletele la Rotting Christ & Moonspell pt concertul din noiembrie, din Quantic. Se dau ca pâinea caldă, deja s-au epuizat cele la presale 1, cele la 70 de lei.
 11. Sunt foarte buni, i-am văzut live la Extreme Fest, și de-abia aștept să-i revăd pe 23 in Quantic. Te bagi?
 12. Bai frate, cat ghinion! Daca va uitați cu atenție la roata spate, pare că pur și simplu a cedat axul. Și, bineînțeles că fix atunci trebuia să treacă și mașina aia, dar așa se întâmplă când trebuie să se aleagă praful... Dumnezeu să-i odihnească...
 13. Asta este A-ul: https://bikez.com/motorcycles/kawasaki_vn_800_vulcan_1995.php Uite B-ul(Classic): https://bikez.com/motorcycles/kawasaki_vulcan_800_classic_2005.php Si C-ul(Drifter): https://bikez.com/motorcycles/kawasaki_vulcan_800_drifter_2005.php Diferența principale ar fi că Drifterul are cardan, și e un pic mai greu. In rest de design, la A e roata mai subțire. Aripile arata diferit. Inspirație în alegere îți urez!
 14. Tanya, ai grijă sa ai tot timpul internet pe telefon, astfel încât să poți posta oricand in caz de necesitate. Garantat vei fi ajutata la orice ora in caz de necesitate. Eventual poți posta din timp și traseul ales, poți primi sugestii foarte utile din partea localnicilor cu privire la obiective turistice, locuri de mâncat, starea drumurilor, cazare, etc.
 15. Ursul tau parea pasnic, tigrul asta nu prea! Citeam ce scriai despre taiatul de lemne. Vezi ca este o aplicatie foarte interesanta numita Inspectorul Padurii. Poti introduce numarul de inmatriculare al masinii, sau, dupa caz, al remorcii care transporta masa lemnoasa, si-ti va aparea imediat daca transportul este legal ori ba. Daca nu este, poti suna la 112 si mai departe se vor ocupa ei.
 16. Daca va fi uscat cu siguranță cu siguranță vom incerca. Daca va ploua vom sta liniștiți. Ne mai orientam și la fata locului. Mulțumesc frumos pentru informații.
 17. Clar prefer alternativa asta! Mulțumesc frumos!
 18. Peste 10 zile incepe Rockstadt Extreme Festu' la Râșnov și dacă tot eram prin zona voiam să dăm și o tură pe la Racoș pt a vedea/ face o baie in Lacul de Smarald. Cat de prost e drumul până acolo, din cate am înțeles sunt vreo 40 de kilometri de drum neasfaltat? Adică putem ajunge cu motoarele noastre(un Vulcan, un Shadow si un Harley) fara a risca prea tare sa spargem băile de ulei?
 19. Mare adevăr grăiești! Adevărate-s și astea, valabile DOAR pentru modelele de 1500 și 1600. Cunosc și eu câteva cazuri, care, întâmplător sau nu, au fost importate din Canada, la niste preturi pe care multi dintre noi le-am putea numi chilipiruri.
×
×
 • Create New...