ulquiorra4 Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Salut, Am si eu o intrebare: Se mai poate repara spartura din poze ? Am vazut ca un far nou / sh costa destul de mult si ma gandeam sa nu il arunc... poate se repara Multumesc ! Astept parerile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 se repara dar s-ar putea sa se abureasca daca dorel de la spalatorie insista cu jetul fix acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 asa l-am avut si eu, am dat cu scotch lat de hartie dupa care kit de fibra si vopsit, nu se abureste deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 asa l-am avut si eu, am dat cu scotch lat de hartie dupa care kit de fibra si vopsit, nu se abureste deloc da da merge cu fibra de zici ca asa e din fabrica ) fibra face minuni daca stii sa o folosesti! daca nu stii mergi la cineva care se ocupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulquiorra4 Postat Aprilie 18, 2015 Autor Share Postat Aprilie 18, 2015 In cazu asta va rog sa imi recomandati pe cineva la care sa ma duc Inca mai am bucatile de la suportu de prindere al farului » Post actualizat in 21 Apr 2015 15:13Ceva recomandari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate