Codreanu Antony Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Salutare, Voi deveni incepator si as vrea sa stiu cam ce taxe ar avea un honda hornet 600 in germania, asigurare, impozit ... Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Salut, uite aici subforumul dedicat. /index.php?/forum/213-germania/ Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 (editat) Cel mai bine te duci cu actele motoretei si intrebi ....sau pur si simplu intrebi....eu personal nu cred cabsare de 500 eu pe an...sunt mai multi factori.... Editat Aprilie 21, 2015 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinush Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Colegul Buggy are dreptate, depinde de mai multi factori. Dar cel mai bine te duci la asigurare, si aici unele sunt mai scumpe altele nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tesoro Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 La mine este asa ,tot incepator fiind. Am un Triumph Street Triple 675,are 106 ps. Pe 6 luni costa asigurarea 211 euro,pe un an 310 ,plus impozitul care nu mai stiu cat este ca il ia de pe card. Astea sunt costurile cu motocicleta aici la mine,vb de banii dati la stat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate