MIHAI VARADERO Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Am cautat pe harta o destinatie care sa inlocuiasca deja prea vizitatul Veliko Tarnovo.Am gasit orasul Nikopol,port la Dunare(se afla vis-a -vis de Turnu Magurele).Distanta de parcurs este de 220km. Sper sa gasim ceva terase deschise.Plecarea din OMV 1Decembrie la ora 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Alexandria - Turnu magurele - nikopol? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Aprilie 23, 2015 Autor Share Postat Aprilie 23, 2015 Buc-Ruse-Byala-Nikopol.Pana la tinta 220km,retur inca 220km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 (editat) eram curios daca stii starea drumului intre alexandria si turnu, ar fi interesant de intors pe acolo Editat Aprilie 23, 2015 de deviltry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Am trecut Dunarea anul trecut pe la Turnu Magurele. Drumul intre Alexandria si Turnu Magurele era chiar bun. Pt. trecut Dunarea era un singur bac pe zi, la ora 12:00 (practic a plecat la 12:40, probabil asteptand in zadar si alti clienti in afara de cele 2 motoare si un camion). Vamesii bulgari ne-au controlat la sange actele (de identitate cat si ale motoarelor), apoi am aflat ca trebuie platita o taxa de 4 leva (sau 2 euro) pt. intrare. In lei nu se putea plati, iar noi doar asta aveam. Pana la urma ne-a acceptat leii, ca eram in impas rau, mai ales ca bacul deja plecase inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 programul de treceri si preturile, pe langa asta se plateste si o taxa de operare pe ambele maluri, nu mai retin cat era, insa din punctul meu de vedere daca nu te grabesti si programul trecerilor nu iti vine peste mana, mai usor e sa o iei pe la rusehttp://www.feribot-eurobac.ro/grafic-si-tarife/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Aprilie 24, 2015 Autor Share Postat Aprilie 24, 2015 In atentia participantilor:locul de intalnire este benzinaria Petrom de dupa palatele tiganesti(dupa calea ferata mai inainte 300m) » Post actualizat in 24 Apr 2015 17:11Ora de intalnire 8.45 fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 filmuletul din tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate