Gabi Gabi Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 salutare tuturor. Tocmai mi s a rupt cablul de ambreiaj la o suzuki gsxr 600 k1. Astept azi sau maine sa ajunga prin curier noul cablu dar problema este ca am ramas cu ea prin buc, nu ma pricep sa il schimb si nici nu am cu ce. Ma poate ajuta cineva sa l schimb la fata locului? Sau alta idee? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Daca ai cablu nu e greu sa-l schimbi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin29 Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 (editat) Eu nu am nici scule, nici experienta, dar poate te pot ajuta asa: /index.php?/topic/723877-scule-si-ajutor-moto/ Bafta! Editat Aprilie 25, 2015 de Madalin29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Te pot ajuta eu,sau daca vrei poti sa iti iei unul universal,se gaseste la kronau pe blv cantemir e 25 de ron, asta este numarul meu 0731027672. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 unde esti mai exact? ai rezolvat? daca ai nevoie de cazare ceva (fara bani) sau daca vrei sa-ti transport moto (bagi doar motorina), 0740103587 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi Gabi Postat Aprilie 26, 2015 Autor Share Postat Aprilie 26, 2015 Multumesc tuturor pentru promptitudine si sfaturi dar mai ales pt ajutorul oferit . Am reusit astazi sa il schimb cu ajutorul unui coleg de aici(adica el l a schimbat si eu m am uitat ) ). Toata stima si s-auzim numai de bn . Asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Bafta in continuare,nu ma asteptam sa trebuiasca desfacute atatea suruburi,la kawasaki zx9r nu ai nevoie de absolut nici o cheie sa schimbi cablul,,bine la husqvarna te610 sa schimbi cablul de acceleratie trebuie sa desfaci jumatate de mobra:). Sa nu mai ai parte de incidente neplacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 ai ramas cu sechele de la "drujba" aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Placerea vinovata a vietii,:-P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 (editat) Ce pacat ca am vazut tarziu anuntul....Uite , ma pregateam sa deschid un grup de sprijin pe facebuk , in vederea inlociurii cablului de ambreiaj! Poate data viitoare cand trebuie schimbat selepul de la roata.... frematam de nerabdare cu degetele pe ifonuri salutare tuturor. Tocmai mi s a rupt cablul de ambreiaj la o suzuki gsxr 600 k1. Astept azi sau maine sa ajunga prin curier noul cablu dar problema este ca am ramas cu ea prin buc, nu ma pricep sa il schimb si nici nu am cu ce. Ma poate ajuta cineva sa l schimb la fata locului? Sau alta idee? Multumesc Editat Aprilie 28, 2015 de ubord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate