luk77 Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Salutare ,vreau sa mi vopsesc jugul superior ,sper ca asa ii zice ,ii partea de care se prinde ghidonul si bordul .Motorul e un Hornet 2001.M am ganditi sa il vopsesc electrostatic dar e prea complicat . Recomanda ti mi un spray care sa fie mai rezistent la uzura ,eventual si cum sa pregatesc metalul ,cate straturi ,daca ar trebui sa dau si lac. Orice sfat e bine primit Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Salut.de ce zici ca e complicat electrostatic? Calitatea eu zic ca merita efortul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 (editat) pai te duci la un centru de vopsele auto. aia care le fac pe calculator. le dai codul culorii si ceri un spray cu vopsea si cu lac . este in jur de 50 de lei. daca vopsesti corect rezultatul va fi unul foarte bun. eu am vopsit bug-ul il felul asta, bineinteles pregatit in prealabil cu shmirghel de apa...etc...si a iesit ca in fabrica. Editat Aprilie 26, 2015 de greierasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 cat dai pe vopsea si ce-ti mai trebuie cumperi un abtibild de jug si ai terminat povestea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Vopseste-l electrostatic. Alta vopsea nu rezista, se va zgaria imediat, nu mai vorbesc de cea de spray. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Am luat spray negru mat Sinto din targ...800de grade pentru toba...tine foarte bine si arata misto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 ....nici prin cap sa nu-ti treaca sa nu-l faci auriu! Mai ales ca te uiti tot timpul la el cand conduci motocicleta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Aprilie 28, 2015 Autor Share Postat Aprilie 28, 2015 Acum zici si tu ,l am facut deja negru. A iesit ok ,3 straturi culoare si 3 lac.Sa vedem cum se mentine in timp ,daca nu la anul il vopsesc electrostatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Cum l-ai vopsit pana la urma, cu spray-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Aprilie 28, 2015 Autor Share Postat Aprilie 28, 2015 Da ,cu spray l am vopsit Ar fii trebuit sa il vopsesc electrostatic in toamna cand am facul schimbul de ulei in furca dar nu m am gandit atunci. Deocamdata e ok,daca nu rezista la anu o sa fac treaba ca la carte » Post actualizat in 28 Apr 2015 11:34 Am uitat sa zic ca materialele le avea socru in garaj deci nu m au costat nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate