AMP Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Salutare,pe 1 Mai de dimineata pleaca cineva spre Miercurea Ciuc,Gheorghieni,Lacul Rosu sau Piatra Neamt? Eu merg la cineva in Miercurea Ciuc si ma intorc duminica spre Iasi.Poate mergem impreuna in acea directie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip789 Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Domnu' "traieste clipa", va arde de drumetii? Iti ar de gatlejul dupa niste palinca asa-i? Asfalt uscat iti doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Eu merg pana-n Cluj, dar plec joi. Tot asa ma intorc duminca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Aprilie 29, 2015 Autor Share Postat Aprilie 29, 2015 Domnu' "traieste clipa", va arde de drumetii? Iti ar de gatlejul dupa niste palinca asa-i? Asfalt uscat iti doresc! » Post actualizat in 29 Apr 2015 04:52 Da domnul"Nu stiu ce are!" ,o plimbare mica,un gratar,un vinut.Sper sa fie vreme frumoasa.Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip789 Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 (editat) » Post actualizat in 29 Apr 2015 04:52 Da domnul"Nu stiu ce are!" ,o plimbare mica,un gratar,un vinut.Sper sa fie vreme frumoasa.Asfalt uscat. Asa sa fie prietene. Eu si Nasu' o sa o intindem maine pana la Vama Veche.... tot la o plimbare. O sa bagam ~ 600 km intr-o zi.... dus-intors. Te bagi anul asta la un tur prin Carpati de ~ 3 zile? Probabil sfarsit de Mai / inceput de iunie? Tinem aproape. Editat Aprilie 30, 2015 de cip789 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 Bine colegu',pacat ca nu ramaneti o noapte la mare.Eu ma intorc duminica in Iasi.Despre tura prin Carpati mai vorbim ,poate merge si Puscarie.Asfalt uscat si astept foto cu moto pe plaja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate