Bigfoot Postat Mai 26, 2017 Share Postat Mai 26, 2017 Frumoase peisaje & frumoase motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 o sa ma duc sa iau paine si vin peste doua zile Eu ma gandeam sa ma duc si sa nu ma mai intorc deloc hehhehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Iunie 7, 2017 Autor Share Postat Iunie 7, 2017 (editat) Iunie 2017: Giumalau Editat Iunie 7, 2017 de sorin.iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 sa mai postam niste poze, poate mai gasim un coleg amator de forestiere Eu sunt amator, dar nu e asta grupul inchis de pe Facebook, in care nu poti intra decat daca dai/treci un "test"? Vad ca mai e un DRZ in grup, deci dpdv al motorului, cel putin, m-as incadra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Iunie 29, 2017 Autor Share Postat Iunie 29, 2017 (editat) E grup inchis si pentru a intra trebuie sa indeplinesti doua conditii (de bun simt, spunem noi): a. sa detii o motocicleta cu care sa poti merge pe unde mergem noi b. sa locuiesti in Iasi Nu vrei sa stii cate cereri au venit din partea unora care nici macar nu erau din Romania... 'Testul' de care zici tu nu prea e test, in sensul ca inainte de a primi acceptul in grup, trebuie sa iesi o data impreuna cu grupul. Noi am stabilit regula asta , pentru a ne cunoaste mai bine in prealabil si pentru a evita discutii inutile ulterioare... Anul asta cred ca s-a iesit aproape in fiecare weekend, deci daca vrei sa intri, da un semn sa ne sincronizam si rezolvam problema PS: DRZ-ul de care zici intre timp a fost inlocuit de proprietar cu un KTM 690 Editat Iunie 29, 2017 de sorin.iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Iunie 29, 2017 Autor Share Postat Iunie 29, 2017 vezi ca tu n-ai fb, deci nu existi... n-ai cum sa-ti dai cu parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate