leurdosul Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 buna seara, am achizitionat motocicleta din poza, am inteles de la fostul proprietar ca e din 1982. iar eu nu sunt lamurit, e de enduro sau de cross? din putinele cunostintele acumulate pe forum, ar fi de cross, pentru ca nu are nici o semnalizare nu are nimic, insa vanzatorul mi-a spus ca e de enduro verdictul care e? enduro sau cross? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 http://www.motosport.com/blog/the-difference-between-motocross-supercross-enduro-and-trials Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Pt o mobra din 1982 cred ca nici nu mai conteaza. Pe vremea aia enduro faceau doar europenii pe mobre europene. Yamaha avea YZ pt motocross si XT pt raliuri si street legal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate