tom67 Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 Salut! Mai am un loc liber pe remorca petru o tura de 10 zile in alpii austrieci elvetieni si italieni. Se pleaca pe 19 iulie. Traseul este numai prin munti, cazari cat mai ieftine, unde se poate gatim singuri. Se fac maxim 400 km pe zi in ritm normal cu opriri pt poze, vizitat etc. Se merge cu masina cu remorca pana la prima cazare in Austria unde se doarme in noaptea respectiva, apoi se pleaca pe moto spre urmatoarele destinatii. Se doarme in alta locatie in fiecare seara. Cine doreste mai multe detalii e rugat sa posteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 ce tare suna, din pacate nu am nici motocicleta potrivita nici concediu in iulie pentru asta. sa ne arati poze cand va intoarceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tom67 Postat Mai 16, 2015 Autor Share Postat Mai 16, 2015 Ok ..o sa pUn la intoarcere:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 sal la cat estimezi costul dus intors moto pe remorca si un loc in masina multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tom67 Postat Mai 16, 2015 Autor Share Postat Mai 16, 2015 650 700 de euro per total...eu cred ca mai putin daca esti atent pe ce dai banii. Anul trecut m-a costat 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 man nu m am exprimat eu bine poate ma interesa sa stiu la cat ai calculat tu TRANSPORTUL DUS INTORS pentru a pune moto pe remorca si un loc in masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tom67 Postat Mai 16, 2015 Autor Share Postat Mai 16, 2015 cam 120 de euro (combustibil + vigniete) . Te intereseaza doar sa ajungi pana acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 E posibil sa vin si eu. Doar ca eu voi prefera sa merg pe motor pana acolo. Probabil ca voi face 3 zile pe drum, nu vreau sa fortez, ca sa ma pot bucura de Alpi. Ar trebui sa plec cu doua zile inaintea voastra, adica pe 17 iulie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tom67 Postat Mai 16, 2015 Autor Share Postat Mai 16, 2015 sunt 800 km autostrada plus bucuresti arad...nu e fantastic pe moto. Daca era nu mai mergeam cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 Da, in Ungaria nu e tocmai placut. Dar eu voi pleca din Bucuresti...si numai drumul Bucuresti Tg Jiu e o placere...la fel si Tg Jiu Deva...Deva Arad...de acolo pana in austria e cam monoton si pentru mine chiar un chin, ca iau tot curentul in piept si casca. Voi cu ce motoare mergeti? Eu am sa vin pe shadow de 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tom67 Postat Mai 16, 2015 Autor Share Postat Mai 16, 2015 Vfr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Salut, noi am mai vorbit pe tema asta, ma intereseaza, numai ca sintem 2, ne poti lua? si poate pui si o schita de traseu, iar amanuntele le discutam ulterior. Vin cu un BMW k 1100 Lt, cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 motoarele pot sa le duc si dus si intors cand averi nevoie 0722.331.330 Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Cit ar costa transportul pentru 2 persoane si un motor pina in Austria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 in austria unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tom67 Postat Mai 23, 2015 Autor Share Postat Mai 23, 2015 am gasit tovaras pt tura. daca vrea cineva detalii de traseu cu placere le pot oferi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Salut, aveti o harta desenata, un plan de drum ? Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Nu pot sa mai particip, drumuri bune sa aveti. Poate la anul sa ne sincrinizam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 Eu inca nu stiu daca pot ajunge...dar, daca voi putea, ar fi bine sa ne vedem intr-un weekend pentru a ne cunoaste. Sunteti de acord? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tom67 Postat Iunie 12, 2015 Autor Share Postat Iunie 12, 2015 loc liber... cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 cu mii de scuze eu l am incurcat" merita sistemul cu remorca pentru 2 MOTOCICLETE iesi la jumate cu cheltuiala decat ai merge cu moto pe roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tom67 Postat Iunie 12, 2015 Autor Share Postat Iunie 12, 2015 nu e panica man:) e timp sa iesim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Salut. Mai e liber locul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate