RazvanAB Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 (editat) Care stiti ce model este casca si ma puteti ajuta sa imi comand la ea o viziera fumurie si plasticele ce tin viziera? Editat Mai 18, 2015 de RazvanAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Sigur e un model ciudat dupa cum sta el asa, culcat pe-o parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Razvan, vezi ca trebuie sa fie undeva in interior sau exterior pe vre-o eticheta sau stiker, trecut un numar sau model, ceva ... Altfel este greu de spus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanAB Postat Mai 19, 2015 Autor Share Postat Mai 19, 2015 Razvan, vezi ca trebuie sa fie undeva in interior sau exterior pe vre-o eticheta sau stiker, trecut un numar sau model, ceva ... Altfel este greu de spus. Am gasit ieri cand i-am dat jos interiorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Acum sti ce viziera sa comanzi. P.S. Numai ca viziera fumurie te dezavantajaza noaptea, trebuie sa mergi cu ea ridicata altfel nu vezi mare lucru chiar si in oras . Ti-o spun din proprie experienta. Mai bine iti iei o pereche de ochelari de soare adegvati sa intre dupa ce ti-ai pus casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate