thdon Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 (editat) Va salut dragi colegi pe 2 roti.. deoarece am ajuns la baza sacului cu idei, m-am hotarat sa scriu si aici poate primesc ajutor Pana luna asta mergeam la World Class la sala platind in fiecare luna abonamentul, nu intergal suma pe tot anul. Lucrul asta se putea face pentru ca eram ajutat un amic ce avea abonament corporate la firma unde lucra. Deoarece nu mai lucreaza acolo nu mai pot merge la sala. Este vreun coleg care merge la WorldClass si ma poate ajuta si pe mine cu abonamentul? Mersi frumos si asfalt uscat tuturor P.S. Stiu ca exista posibilitatea achitarii sumei cu un card de credit urmand ca mai apoi sa platesti lunar la banca, dar nu doresc aceasta optiune. P.S.2 orice comentariu este binevenit.. chiar si cele amuzante. Ne mai descretesc fruntile Editat Mai 18, 2015 de thdon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 De ce nu te gandesti la 7card? Iesi mai castigat decat world classu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thdon Postat Mai 18, 2015 Autor Share Postat Mai 18, 2015 (editat) De ce nu te gandesti la 7card? Iesi mai castigat decat world classu. 7card am avut pana saptamana asta (l-am incercat timp de 2 luni) e interesant pt ca ai si acces printre altele si la sala de escalada si bazin, dar nu sunt multumit din punct de vedere al salilor aflate in zona unde stau eu ce au contract cu cei de la 7card. Editat Mai 18, 2015 de thdon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 (editat) De ce nu te gandesti la 7card? Iesi mai castigat decat world classu. Mai ai acces si la cateva bazine Editat Mai 18, 2015 de aka` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Faci cum fac eu: Card Avantaj si plătești in 10 rate fara dobanda. Daca faci daytime, plătești 36 euro pe luna primele 10 luni. Ultimele 2, moca Parca au contract pentru plata in rate și cu alte bănci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thdon Postat Mai 19, 2015 Autor Share Postat Mai 19, 2015 Faci cum fac eu: Card Avantaj si plătești in 10 rate fara dobanda. Daca faci daytime, plătești 36 euro pe luna primele 10 luni. Ultimele 2, moca Parca au contract pentru plata in rate și cu alte bănci. Multumesc Baxxter dar scrisesem mai sus ca nu as dori sa apelez la optiunea asta. Anul acesta vreau sa fac un credit pentru casa si am inteles ca la duduia aia la banca atunci cand iti face simularea te intreaba daca mai ai alte credite si banuiesc ca e in dezavantajul meu sa am... si de aceea ma feresc de aceasta modalitate de plata la sala. Citisem la ei pe site ca se poate face si cu Avantaj si cu Raiff. si mai erau vreo doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 eu te pot ajuta cu un portbagaj pt mobra ta )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thdon Postat Mai 19, 2015 Autor Share Postat Mai 19, 2015 Multumesc Motorocker, poza de profil e mai veche, intre timp are Banditul si coburi si topcase. vreme buna ne mai trebuie, companie placuta iar idei de drumetii avem destule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate