Sbîrcea Marius Vasile Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 Buna ziua tuturor ! Am o problema cu un motor de yamaha blaster 200 cc in 2 timpi . a inceput sa se inece ... ii curat bujia , la ralanti merge bine iar cand il turez incepe "sa dea in nas '' , merge infundat si se opreste ... Ii scot bujia , o curat merge 2-3 minute si iar se repeta ... Ma puteti ajuta cu un sfat ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 Carburatia ... Cauta un manual de service, carburatorul jos, desfacut, curatat, pus la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 Salutare! Am avut si eu o dacie cu mai mult timp in urma (6-7 ani) care facea exact la fel cand o turam.S-a dovedit sa fie problema pe partea de alimentare cu combustibil.. s-a rezolvat la mecanic prin desfacere carburator + reglaj. Mult succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sbîrcea Marius Vasile Postat Iunie 2, 2015 Autor Share Postat Iunie 2, 2015 Multumesc de sfaturi ! am dat jos carburatorul si l-am curatat. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate