crazvy Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 in zona Sf Gheorghe sau posibil si Brasov inclusiv surub gasitorului recompensa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyziggy Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 Bafta la gasit :-))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 Loctite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 in zona Sf Gheorghe sau posibil si Brasov Capat ghidon.jpg inclusiv surub gasitorului recompensa mica zona de cautare,poate il gaseste cineva cu cont pe motociclism ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iunie 2, 2015 Autor Share Postat Iunie 2, 2015 @ waweesh Loctite mda, tocmai schimbasem mansoanele si erau cam lungi de aceea n-am putut stringe ca lumea la acceleratie si n-am pus Loctite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Du-te cu celalalt capat la Faget, la Powersports (parca le zice), vezi care se potriveste, e 35 de lei un set, REZOLVAT (slabe sanse sa-l gasesti p-ala pierdut, pana acum e pe bicicleta la ceva ciorică sau pe la caruta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MYMOTO Brasov Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 in zona Sf Gheorghe sau posibil si Brasov Capat ghidon.jpg inclusiv surub gasitorului recompensa Salutare, Daca doresti ceva asemanator, poti vedea modele diverse pe www.oxfordmoto.ro Majoritatea se afla in stoc la noi in magazin sau se aduc la comanda. De ex.: http://oxfordmoto.ro/cumpara/capete-ghidon-model-3-negru-19 Weekend fain si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iunie 8, 2015 Autor Share Postat Iunie 8, 2015 @Mymoto Brasov le-am luat mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate