Dimethylmercury Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Caut o pereche de aripi de Simson, netaiate. Dau bani/bere/alte piese la schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 3, 2007 Autor Share Postat Februarie 3, 2007 Up? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 4, 2007 Autor Share Postat Martie 4, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 Dau un bulion pe o pereche buna. Mai caut si ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 sry nu am ..ce zici de poza asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 sry nu am ..ce zici de poza asta? Daca ar posta fiecare, care nu are, ar fi bai. Poze am si eu cu gramada, insa nu despre asta e topicul. Repet. Ofer 1 bulion pentru o pereche sanatoasa de aripi de Simson 425S. Caut si ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 Up? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 (editat) dc mai astepti pana la vara...ti le dau pe ale mele...ca eu trec la fibra de sticla aaa...si iti dau si ghidonu Editat Martie 21, 2007 de lebadake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Mai 8, 2007 Autor Share Postat Mai 8, 2007 Up! Cumpar chiar si un Simson nefunctional, fara acte, insa cat mai complet, in stare originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ti_foos Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Up! Cumpar chiar si un Simson nefunctional, fara acte, insa cat mai complet, in stare originala. DAK ESTI DIN TM ITI POT DA EU P UN CILINDRU D SIMSON IN STARE BUNA SI SA SE POTRIVEASCA CU UN PISTON D SKODA..DAK CONTEAZA ...SI DAK MAI CAUT BINE CRED K E SI UN CADRU CU TOT CU MOTOR KM 50%FUNCTIONAL..CANCI TIJE SET MOTOR E VARZA CRED...CARBURATOR NUMAI CEVA PISE NEIMPORTANATE...SI ALEA ALEA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 DAK ESTI DIN TM ITI POT DA EU P UN CILINDRU D SIMSON IN STARE BUNA SI SA SE POTRIVEASCA CU UN PISTON D SKODA..DAK CONTEAZA ...SI DAK MAI CAUT BINE CRED K E SI UN CADRU CU TOT CU MOTOR KM 50%FUNCTIONAL..CANCI TIJE SET MOTOR E VARZA CRED...CARBURATOR NUMAI CEVA PISE NEIMPORTANATE...SI ALEA ALEA... /index.php?showtopic=11824 Citeste aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate