usercalin Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Un prieten cauta buton de start pt hornet 2007(sau tot ansamblul cu killswitch cu tot). A gasit asta de pe modelul din 2006. Imi poate spune cineva daca sunt compatibile? » Post actualizat in 12 Jun 2015 04:34Sau daca stie cineva unde as putea gasi unul pt modelul 2007: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Nu sunt compatibile. Unul are buton de avarie, altu n-are ! Cauta la dezmembrari, vei gasi cu siguranta,Hornet 2007+ e un model des intalnit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usercalin Postat Iunie 12, 2015 Autor Share Postat Iunie 12, 2015 Nu sunt compatibile. Unul are buton de avarie, altu n-are ! Cauta la dezmembrari, vei gasi cu siguranta,Hornet 2007+ e un model des intalnit. mersi. Si eu ma gandeam ca nu are rost sa ne complicam. Am gasit cateva magazine cu google. Urmeaza sa sunam azi si poate avem noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 avaria parca era pe stanga .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinAnicai Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Hernetul dim 2006 are buton de avarie. Din ce am observat eu comemzile de pe ghidon de la pc36 si pc41 sunt perfect identice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate