Sari la conținut

AlinAnicai

Membru
  • Număr conținut

    200
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AlinAnicai

  1. Stiu ca Toyota si LR au diferential central blocabil. Restul offroaderelor au cutie de transfer si unele mai smechere au ceva punti blocabile, de obicei spatele.
  2. La ce te referi cand zici ca nu au diferntial interaxial? Cumva la diferentialul central care se regaseste pe Land Rover si Toyota
  3. Disponibilă pe motorizarea 1.5 dCI 109 CP asociată cu sistemul Stop & Start, noua cutie de viteze automată EDC (Efficient Dual Clutch) cu dublu ambreiaj și 6 trepte reprezintă o îmbunătățire față de cutiile automate tradiționale. Pe Duster nu este robotizata. Doar pe Logan, Sandero si probabil Lodgy.
  4. Daca iti iei 4x4 si nu va arata asa, nu merita cumparat 4x4. Ce ma enerveaza la astia de la Dacia este ca au pus cutie automata doar pe mizeria aia de 1.5!
  5. Eu am avut o problema asemanatoare. Problema parea complexa, rezolvarea simpla. Se manifesta in felul urmator: Apasam butonul de pornire, se stingea becul pe perioada in care demarorul invartea, si cand luam degetul de pe buton, becul de faza scurta nu se aprindea. Am descoperit din greseala, apasand pe butonul de pornire dupa ce pornisem motorul. Imi era oxidat contactul de pornire si la revenire nu facea mereu contact pentru a aprinde becul pe faza scurta. Motivul a fost umezeala. Verifica sa vezi daca si la tine se manifesta la fel. » Post actualizat in 29 Jun 2017 06:35 Mobra mea este un Honda Hornet din 2005
  6. In clip se vede foarte clar cum Bottas menține trasa si Kimi ii agăța roata fata. Dar ma rog, probabil ca fiecare vede ce vrea. Observ o mare aversiune fața de Mercedes din partea mai multor persoane, dar garantez ca daca in toate "incidentele" in care au fost implicati cei de la Mercedes, ar fi fost alte masini si alte persoane nu s-ar fi făcut atât tam-tam.
  7. Te rog sa imi spui si mie la cel din Canada ce acrosaj sau urma de atingere a fost între Bottas si oricare concurent? La cel din Spania, Bottas avea interiorul curbei cand Raikkonen a intrain Bottas. Dar asa este Bottas trebuia sa iasa in afara pistei ca sa nu atingă pe careva, ca F1 e competiție de femei! https://youtu.be/70CdY903Vkw
  8. Buji, fise, bobine. De verificat exact in ordinea de mai sus!
  9. Cred ca ne-am uitat la curse diferite pentru ca nu il vad pe Bottas agatand nici un Ferrari decat in cursa de la Azeri. Sau acum incepem sa aruncam cu noroi in toata lumea pentru ca cei de la Ferrari incep sa ramana usor in urma?
  10. Nu ma asteptam la un final asa de frumos din partea lui Bottas.
  11. 0722366794 sau 0745252910 Marian. Azi dupa 16 poti sa il suni!
  12. Am un coleg la serviciu care stiu ca se pricepe destul de bine la monstere(cred ca a avut vreo 3 pana acum). Voi vorbi cu el si daca e dispus sa te ajute iti dau numarul lui de telefon!
  13. Senzorul de pe cutie. Eu am cumparat altul, l-am inlocuit si functioneaza foarte bine de vreo 15.000 de km!
  14. Sper ca rezista. Am pariat o bere pe Mercedes! » Post actualizat in 30 Apr 2017 13:37 si a rezistat. Un rezultat neasteptat.
  15. Lipici ce trebuie incalzit(il gasesti sub forma de baton) si alcool izopropilic pt a dezlipii lipiciul de pe rezervor sau capul de tragere. Eu am construit o chestie asemanatoare si functioneaza extraordinar de bine.
  16. Ca si posesor de Hornet nu pot decat sa iti recomand aceasta motocicleta. Este foarte manevrabila si fiabila. Are minusuri, dar prea putine si prea nesemnificative. Totusi nu inteleg, de ce nu ai merge mai mult de 150 de km cu un naked?
  17. Deloc. Furtunul sta ok, stutul ala metalic are mai bine de 1 cm de contact pe furtun acolo unde este fixat. Eu as aerisi sistemul si daca dupa aerisire problema reapare as verifica pompa si tot ce tine de garnituri.
  18. AlinAnicai

    Facerea de bine...

    Am rezolvat. Va multumesc! » Post actualizat in 31 Mar 2017 05:31 Inca o rugaminte: Gasesc la cineva un surub de genul? Pentru maneta de ambreiaj de la un Hornet.
  19. AlinAnicai

    Facerea de bine...

    Care stiti un vopsitor ok la care as putea vopsii jantele motocicletei? Nu vreau in mod neparat o tehnica anume de vopsit, ma intereseaza doar ca rezultatul final sa fie ok(nu vreau lac curs)
  20. Exista posibilitatea sa inlocuiesti U-ul de fixare a telescopului pe bascula spate(se inlocuieste cu unul mai scurt) dar nu stiu cat e de safe. Sau exista posibilitatea sa modifici saua si sa o faci la fel de confortabila sau poate chiar mai confortabila. Eu am 160, am modificat saua si pot sa spun ca am ajuns la un maxim de confort al sezutului si am si scazut considerabil inaltimea de la saua pana la sol fara sa afectez ciclistica motocicletei.
  21. AlinAnicai

    Probleme Hornet

    E recomandat sa bagi benzina specificata de producător. Parca e aia de minim 95.
  22. AlinAnicai

    Probleme Hornet

    Nu ajunge benzina în camera de ardere. Robinetul sau carburatoare înfundate. As miza mai degrabă pe robinet sau furtunul de vacum fisurat sau ieșit din robinet.
  23. Din păcate am rămas fără garaj. Știe careva un garaj sau loc pt o motocicletă în zona Timocului /Andrei Saguna / Traian /badea cartan sau împrejurimi? Am nevoie destul de urgent pt ca a rămas mobra afară! Contact aici sau 0723039705 Alin
  24. AlinAnicai

    Facerea de bine...

    Dacă îți aduc bateria mâine seara e ok?
  25. AlinAnicai

    Facerea de bine...

    Am și eu o rugăminte. Este cineva care are un redresor și poate sa pună o baterie de 12A la încărcat. E vorba de bateria unui prieten, care momentan nu prea dispune de finanțe pt o baterie noua și ma gândeam ca poate se mai poate salva bateria ținând cont de faptul ca nu a mai fost pornit motorul din februarie. Contact aici sau 0723039705 Alin
×
×
  • Creează nouă...