Mitza Sb Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Asociatia sportiva Crazy Fox pune la bataie un super concurs.1l ulei amestec/1l ulei de motor (in functie de motocicleta castigatorului) PLUS 1 spray de lant off-road, din gama MOTOREX.Tot ce trebuie sa faci e sa dai un share pe facebook la postarea aceasta click AICICastigatorul va fi ales prin extragere aleatorie.(https://www.random.org) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 e pana mea sa fac cu 1litru de ulei? sa dau pe balamale prin casa? pe bune? adica poate mai am noroc in 2016 si 2017 sa castig si poate adun suficient ulei sa fac un schimb?? PENIBIL!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 La mine intra 800 ml ulei 4T in transmisie si atat. Uleiul 2T se consuma si acela gradual. Majoritatea mobrelor de cross/enduro merg cu 1 litru in motor si/sau transmisie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitza Sb Postat Iunie 15, 2015 Autor Share Postat Iunie 15, 2015 e pana mea sa fac cu 1litru de ulei? sa dau pe balamale prin casa? pe bune? adica poate mai am noroc in 2016 si 2017 sa castig si poate adun suficient ulei sa fac un schimb?? PENIBIL!!!! Concursul acesta e pentru cei ce au motociclete de enduro, dispun de 1 l de ulei 4t respectiv 2t, nu sti cum sa-ti spun...dar eu unul daca vad ca la un concurs nu-mi convine ceva nu dau share si nu comentez aiurea...mi se pare mie penibil ca te trezesti sa comentezi aiurea. Poti sta frumos in banca ta, si te uiti la alta postare de pe motociclism.ro O zi buna iti doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 e pana mea sa fac cu 1litru de ulei? sa dau pe balamale prin casa? pe bune? adica poate mai am noroc in 2016 si 2017 sa castig si poate adun suficient ulei sa fac un schimb?? PENIBIL!!!! man, daca chiar vrei in loc de ulei la Motorex exista si spray Joker 440 care cred ca e mai potrivit pentru balamale. daca castigi tu si atentie CASTIGI adica primesti ceva moka, gratis, cred ca baietii ar putea ca in loc de ulei sa-ti dea spray-ul... acuma, pentru un like... eu zic ca nu e rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Vreau sa dau share si nu merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Concursul acesta e pentru cei ce au motociclete de enduro, dispun de 1 l de ulei 4t respectiv 2t, nu sti cum sa-ti spun...dar eu unul daca vad ca la un concurs nu-mi convine ceva nu dau share si nu comentez aiurea...mi se pare mie penibil ca te trezesti sa comentezi aiurea. Poti sta frumos in banca ta, si te uiti la alta postare de pe motociclism.ro O zi buna iti doresc. Surprinzator, dar si eu detin un enduro... In rest, daca vreti like-uri ramaneti pe FB ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hiker Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Salut! Nu mai comentati si cautati calul la dinti! Mai dati va rog alte detalii despre concurs. Pe unde se tine, care ar fii harta, care ar fii gradul de dificultate pentru A,B? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 (editat) Surprinzator, dar si eu detin un enduro... In rest, daca vreti like-uri ramaneti pe FB ... in primul rand te rog eu spune-mi ca nu te referi la DR-ul ala ca fiind mobra de enduro ) si in 2-lea rand, nimeni nu cerea LIKE-uri ci doar un share la o poza cu concursul... cum spunea careva mai sus, nu mai comantati aiurea daca nu va intereseaza, cred ca e cel mai bine pt toata lumea P.S. - la mine la motoreta ,intra 700gr ulei, ca asa trebuie sa intre la motoretele de enduro ) iar uleiul de amestec este binevenit oricand. Daca o sa castig, promit ca sprayul de lant ti-l trimit cadou... poate te mai imbunezi si tu Editat Iunie 23, 2015 de Alex_250EXC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate