geo_total Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Retapitez si modific sei moto ,scuter ,atv , cu piele eco sau naturala . Tel. 0728082892 Geo- Iasi email ge0_total@yahoo.com gmail gazaghe1954@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Poti modifica ca in pozele de mai jos? La ce pret? Multumesc! Original Modificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Salut, Poti adauga si silicon? Cat m-ar costa(in cazul in care poti) retapitarea unei sei de Yamaha Fz6? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Bravo d-l Geo!...chiar ma intrebam de ce nu deschizi un topic si aici!...cand ma intorc de unde sunt vin cu seile de la tanc ! .... Recomand , om serios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geo_total Postat Iunie 24, 2015 Autor Share Postat Iunie 24, 2015 Poti modifica ca in pozele de mai jos? La ce pret? Multumesc! Original 1.jpg3.jpg Modificat 2.jpg4.jpg Sigur ca da . Costa 200lei. » Post actualizat in 24 Jun 2015 03:28 Salut, Poti adauga si silicon? Cat m-ar costa(in cazul in care poti) retapitarea unei sei de Yamaha Fz6? Multumesc. Acum nu am silicon . Retapitarea sei , costa 80lei . Daca gasiti silicon, il pot adauga la sea, cost total 130lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Super. Deci daca iau o pernuta de silicon de la Kronau, poti sa o incluzi in sa? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geo_total Postat Iunie 24, 2015 Autor Share Postat Iunie 24, 2015 Super. Deci daca iau o pernuta de silicon de la Kronau, poti sa o incluzi in sa? Multumesc. Daca are o dimensiune corespunzatoare , sigur ca da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Sigur ca da . Costa 200lei. Multumesc, acum sa vad cand nu o sa folosesc mai mult timp motorul ca sa-ti trimit seaua originala. M-am gandit si la varianta sa iau una s/h dar ma deranjeaza sa umblu cu mai multe chei dupa mine... Mai pune si tu niste poze cu sei modificate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geo_total Postat Iunie 25, 2015 Autor Share Postat Iunie 25, 2015 Salut, Pentru DARCOCBR, postez citeva materiale folosite la retapitarea seilor. » Post actualizat in 26 Jun 2015 11:33Salut, Asa arata Burgmanul meu AN400. Cu el am fost anul trecut pina la Sapinta , via Baile Felix . La intoarcere de la Sapinta , am facut drumul pina la Iasi ,650km , in aceeasi zi , cu viteza normala , pentru drumurile noastre , fara sa simt oboseala . I-am facut seaua , a mea si a pasagerului , special pentru turing. » Post actualizat in 10 Jul 2015 13:51Am facut recent o modificare la o sea Honda Deauville 650( a baiatului meu).Prima foto e seaua originala ,iar urmatoarele trei , cea rezultat , la cererea lui.Acum e cu moto la Kotor Montenegru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate