CatalinG Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 (editat) Cumparata anul trecuta de la motofly stock. Intre timp a primit o toba carbon two brothers, un set cauciucuri sportsmart 2, crash paduri, schimbat tot ce era de schimbat ulei, antigel,lichid frana etc si altele care nu mi le aduc aminte acum. Editat Iunie 29, 2015 de CatalinG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoberT. Mihai Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 Frumoasa foc, sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 (editat) o vinzi sau te lauzi cu ea ??? ca dupa titlu .... Editat Iunie 29, 2015 de sebacovaci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeciaL Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 E o prezentare a motocicletei sale. On: Foarte frumoasa ♥ Se vede ca este ingrijita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Iunie 30, 2015 Share Postat Iunie 30, 2015 (editat) o vinzi sau te lauzi cu ea ??? ca dupa titlu .... Topicul e deschis in sectiunea "Motocicleta mea" (MOTOCICLISM.ro → Totul despre motocicletele de strada → Motocicleta mea) Deci se lauda Oricum e frumoasa mobra. Probabil o sa imi iau una de-asta cand o sa imi schimb motoreta. Editat Iunie 30, 2015 de gabizxc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinG Postat Iunie 30, 2015 Autor Share Postat Iunie 30, 2015 Da ms, incerc sa o tin in stare cat mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinG Postat Septembrie 28, 2015 Autor Share Postat Septembrie 28, 2015 Este de vanzare sau schimb cu masina plus dif din partea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate