Sari la conținut

CatalinG

Membru
  • Număr conținut

    186
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CatalinG

  1. Nu o mai misc, direct la mecanic merge am vb sa vina cineva sa ma ia.
  2. Nu merge deloc am incercat toate variantele. Sta motorul pornit doar daca are cabluri de la masina puse si ii da curent atat. Cred ca e releul de incarcare sau altceva. Ms pnt raspunsuri
  3. Invarte ...dar cam atat. Cand pun contactul se aude un parait la baterie si cam atat. Posibil la cat i am dat la automat sa se fi inecat, nu prea ma pricep
  4. Este cineva care ma poate ajuta? Este vb de un gsxr srad pe carburatie 99. Am oprit si apoi cand sa pornesc nu o mai ia deloc. Am incercat sa ii dau curent de la o masina, invarte odata si cam atat. Tel 0741736995.
  5. Este de vanzare sau schimb cu masina plus dif din partea mea.
  6. Da ms, incerc sa o tin in stare cat mai buna.
  7. Cumparata anul trecuta de la motofly stock. Intre timp a primit o toba carbon two brothers, un set cauciucuri sportsmart 2, crash paduri, schimbat tot ce era de schimbat ulei, antigel,lichid frana etc si altele care nu mi le aduc aminte acum.
  8. Intinzatorul mecanic rezolva problema pentru f4i?
  9. Asta e casca. Daca e sa ne luam dupa eticheta ar fi 2013...ori nu citesc eu bine. Ori 2010....
  10. Nici eu nu cred, Am cautat si pe net dar nu am gasit pana cand a fost in productie.
  11. Nu cand ai cumparat, ma refer la anul de fabricatie. Are pe interior sub bureti o eticheta cu anul de fabricatie.
  12. Intre ce ani s a fabricat shoei xr1000? Am vazut una 2013. Asa sa fie?
  13. CatalinG

    Fc-moto..

    Aveti idee se foloseste vreun cod pentru reducere pe fc moto? Daca vreau sa comand ceva apare si o casuta pentru cod de reducere.
  14. Ma int si marimea. E decalata fata de shoei? Daca am la cap 58 merge M sau L? La shoei am M
  15. In carte scrie 10&40, as folosi 10&50 sintetic.
  16. Ce ulei folositi la f4i? 10&40 sau 10&50? Motul? Sau.... » Post actualizat in 16 Mar 2015 09:34 Sintetic sau ...?
  17. Ce parere aveti de scorpion exo 2000? Am vazut ca preturile difera de la 200€ la 400€ care e shifter, air, gp air etc? Ce e asa diferit la ele de la unele difera pretul cu 200? Cine are exo 2000 sa ini spuna o parere daca e zgomotoasa la viteze mari, confort...etc Am gasit la reducere pe fc moto si ma intereseaza. Eu la shoei port M, la căpătâna am 58, deci la scorpion ar fi un L. Unu din modelele astea ma intereseaza.
  18. Ce ulei folositi la f4i? Am folosit sezonu trecut bel ray 15 50,as incerca altceva acum.
  19. F4i, nu e nimic, uite ca am pus eu In mers nu simt nicio diferenta, doar la relanti cum ai zis si tu...dar insesizabil.
  20. Am vazut acelasi model pe un rr din 2009.Nu e modelul care l ai pus tu, a fost pe un kawasaki inainte. Fiecare cu nebuniile lui,mi a placut cum se aude si asta a fost. Prea multe discutii pentru o toba . Amandoi avem dreptate:)
  21. Nu vreau sa te contrazic,nu sunt mecanic dar la o simpla cautare pe google la two brothers m2 shorty carbon apar sute ca asta. Toate sunt scurtate?
  22. Nu este scurtata, asa este modelul. Da la relanti se aude altfel decat cu cea originala,dar nu as putea spune galopant in niciun caz. In schimb sunetul face toti banii.
×
×
  • Creează nouă...