David Alexandru Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 caut cutie viteze pt kawasaki kx 250 1989 sau pinion viteza a3a.pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
z.mugurel Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 ia legatura cu cei de la United Motors Bucuresti,sunt furnizori de piese OEM,am acelasi model si acelasi an ca tine si de acolo mi-am luat piesele Gasesti pe Nielsens.com schema explodata a motorului si lista cu codurile de cadalog pt fiecare piesa,codul pt pinionul de a 3-a ar trebui sa fie asta 13129-1956 iar asta este link-ul cu schemele pt kx 250 g1 http://www.nielsens.com/fiche_select2.asp?category=Motorcycles&make=Kawasaki&year=1989&fveh=8798 Ca pret,cred ca ar trebui sa fie in jur de 200 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 cata bafta sa ai cu asa un titlu de topic sa dea click tocmai un om care stie tot ce te intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Iulie 2, 2015 Autor Share Postat Iulie 2, 2015 si cat dureaza pana ajunge? prin posta sau curier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
z.mugurel Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Prin FanCourier,ei trimit comenzile in fiecare marti si piesele ajung la ei in sediu sapt urmatoare marti si in aceeasi zi le pun la curier urmand sa ajunga la tine in urmatoarele 48 ore,deci...daca dai comanda maine ar trebui sa ai piesa pe data de 15 cel tarziu 16,conditia lor este ca dupa comfirmarea comenzi de catre tine sa faci plata unui avans de 50% iar restul se va plati ramburs la primirea coletului,uita-te atent in schema sa fi sigur de ce iti trebuie,e posibil ca eu sa ma fi inselat,si trebuie sa le dai codul de catalog pt ca sunt cam mormoloci,eu de fiecare data cand am comandat le-am dat mura-n-gura tot,dupa ce faci plata avansului tre' sa le dai un mail cu o scanare a chitantei sau o poza facuta cu tel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Iulie 3, 2015 Autor Share Postat Iulie 3, 2015 mai are cineva si alte variante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate