legionaru Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 (editat) Pozarul sigur nu a participat la nici un concurs ce implica consumul de bauturi alcoolice. Dar imi place ca da o perspectiva mai aproape de modul cum s-au simtit multi dupa ce au participat la concursuri... Tuningboy: vezi daca ai stat langa Survolaj dupa ce a participat la concursul de tequila? Ti-a imbatat aparatul... Editat Decembrie 26, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gra$$u Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Acum vin si pozele ...ca doar am promis Si ceva poze de pe afara Scuze pentru calitate si pentru numarul redus de poze dar a trebuit sa dezactivez blitz-ul dupa poza asta + ca eram cam pe terminate cu bateriile PS:Scuze Legionare dar asa a iesit poza ,nu eu m-am intors dupa primul flash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Pozarul sigur nu a participat la nici un concurs ce implica consumul de bauturi alcoolice. Dar imi place ca da o perspectiva mai aproape de modul cum s-au simtit multi dupa ce au participat la concursuri... Tuningboy: vezi daca ai stat langa Survolaj dupa ce a participat la concursul de tequila? Ti-a imbatat aparatul... Astia de la serviciu m-au intrebat de ce miroase camera a alcool raspunsul meu : "Long Story...dar inca face poze " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 dar mai vrem poze... ...ca s-au facut o multime...stiu io ca numai doru si carmella au prins cele mai HOT momente... ...asa ca PLIIIIIZZZZZZZZ....mai bagati poze!!! am auzit ceva de niste sabiutze colorate....hm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 dar mai vrem poze... ...ca s-au facut o multime...stiu io ca numai doru si carmella au prins cele mai HOT momente... ...asa ca PLIIIIIZZZZZZZZ....mai bagati poze!!! am auzit ceva de niste sabiutze colorate....hm... Are you sure ?........vrei sa postez aici imagini cu toate momentele HOT (sau le vrei pe mess... ) TEQUILLA CONTEST: WINNER (women section).....MIRIAM... (Men section).......WOLF....... So, am sa pun cateva imagini, fara comentarii...sorry ...din lipsa de timp... Any way, in calitate de partenera a unui membru Dacmotors, va multumim pentru participare, speram ca v-a placut si va asteptam la anul la petrecerea de deschidere sezon moto..... Pana atunci va doresc la toti Sarbatori fericite, un sezon moto 2007 mai lung decat cel din 2006, asfalt uscat si multi km fara incidente sau reparatii capitale.... LA MULTI ANI .....2007......ROMANIA UE.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 ce sa mai zic?.... .......astea da poze care au reusit sa surprinda cele mai HOT momente!!!!!!! multam Carmella.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate