Sari la conținut

Miriam

Membra
  • Număr conținut

    161
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Miriam

  1. Salut, fetelor! Am de vanzare trei perechi de pantaloni de piele cu snur, putin purtati, dar in stare foarte buna. Prima pereche este masura XS, talia 38 cm, inaltimea 105 cm. Captusiti,dar din pacate sunt no name. Pret 100 Ron. A doua pereche de pantaloni este marca Hein Gericke, masura Euro 38 ( pe eticheta scrie 44M,dar eu port 38 si imi vin bine). Talia 38 cm, inaltime 115 cm, culoare maro, captusiti. Pret 100 Ron. A treia pereche este marca Akito, masura Euro 38, talia 38 cm, inaltimea 105 cm, negri, pielea moale. Pret 100 Ron. Si o pereche de cizmulitze de piele intoarsa, maro deschis, masura 40, inaltimea tocului aproximativ 5 cm, inaltimea totala aproximativ 30 cm. Pret 100 Ron. Pentru orice detalii, intrebari sau nelamuriri va astept pe PM.
  2. Salut! As vrea sa stiu daca exista prin zona strazilor 9 mai, Constructorilor,podul Grant(dinspre Crangasi) un garaj,o curte...un loc sigur unde se poate tine o motocicleta. Nu o mai pot tine la scara blocului,mai ales dupa ce am tot auzit ca dispar vehicule din zona...si mai ales ca prietenei mele i-au furat motorul din fata blocului fara nici o jena. Caut deci un loc unde sa o pot tine si unde,eventual,sa nu fie deranj cu ore de venire-plecare..zgomot,etc. Daca exista ceva de genul,chiar si in combinatie cu mai multe motoare va rog da-ti-mi de veste. Multam.
  3. Se vinde una bucata bilet Rammstein pentru Belgrad,Serbia...20 martie 2010. Biletul este in sectorul din fata scenei, categoria A. Acelasi pret pe care il gasiti si pe situl de tickete. 4950 RSD(dinari sarbesti)=240 RON. Pentru detalii discutam pe PM (personal message).
  4. Ba mai sunt bilete destule...si la pret rezonabil..(fata de cum ar fi la noi). http://www.tickets.rs/Default.asp?NewActio...p;ConcertID=345
  5. Salut! Noi suntem in jur de 10 nebuni care pleaca la Belgrad pentru Rammstein. Avem bilete deja si am si rezervat camere la un hostel. Daca oferta cu masina mai este valabila tinem legatura...cred ca sunt 2 fete care nu au inca cu ce ajunge. O sa mai discutam pe parcurs si vedem exact ce si cum. Ideea e ca oricum putem face gasca maricica pentru o mica distractie la sarbi.
  6. Miriam

    Suzuki Intruder

    Salutare! Cer si eu un mic ajutor..pentru un prieten bun care nu are acces la internet. Tipul a achizitionat de curand un VS 1400 si se pare ca ii va schimba uleiul. Problema este ca nu stie datele tehnice ale motocicletei..cati litri,ce fel de ulei si ce filtru ii trebuie. Sper sa fie cineva pe faza sa-mi raspunda... . Va multumesc.
  7. Cateva poze de la intoarecere..cu baietii de la Chopper Academy,cativa Daci si ploiesteni.
  8. Sorry pentru doritori. Biletul s-a dat ca painea calda. Imi cer scuze ca nu am apucat sa anunt mai repede. PM inseamna Personal Message..
  9. Stiu ca ar trebui sa deschid un topic diferit,dar nu vreau sa umplu forumul cu reclame aiurea...asa ca postez aici. Vand bilet la Ac/Dc Belgrad-26 mai 2009 ,pret 400 RON. Pentru detalii discutam pe PM.
  10. Salut! Nu vreau sa te bulversez...dar iti recomand sa te uiti pe linkul asta. Sunt baterii foarte bune si poate reusesti sa potrivesti un YTZ14S-BS. Succes! http://www.principalauto.ro/Document_Files...-16.02.2009.pdf
  11. Super,editia trecuta a iesit exemplar! I'm in for sure!!!
  12. Salutare baieti! In curand va trebui sa schimb cauciucurile si sunt intr-o mare dilema...nu stiu ce marca sa aleg dintre cele disponibile pt mobra mea. Am nevie de sfaturile voastre in alegerea unei marci bune,rezistente la mers un pic mai sportiv ...si pentru o iubitoare de curbe,serpentine si alte obstacole...(in limita bunului simt.. ). Asa cum v-am precizat mai sus am de ales intre aceste patru marci..(n-am incotro)...: Bridgestone , Metzeler, Pirelli sau Avon. Ce parere aveti?
  13. Uiiiiiiiiiiiiiiii....ce tareeee!!! Eu vreau toate pisssicusssele din univers!!! L.E.-si eu care credeam ca ai pui de albinos surd...Oricum...sper sa nu fie niciunul surd ca fratele mai mare!
  14. Trei Transalp-uri si o Honda Shadow...un pic de winter-enduro prin Fagaras in weekendul 15-16 noiembrie 2008!
  15. Miriam

    Halloween

    Eu stiu deja ce votez....daca pot vota... ...!!! Va ia mama'reaq pe toti ma!
  16. Buna fetelor! Am si eu de vanzare trei obiecte...din pacate second hand..dar poate va surade ceva...garantez ca sunt in stare buna! O pereche de pantaloni de piele speed,marimea 38-40 (eu port 38 si imi vin foarte bine)...purtati,dar nu defecti...singurul defect estetic este ca sunt un pic tociti la un genunchi,dar ..deh..au mers pe circuit...Au protectii de genunchi si tibie. Pretul este 100 Ron. O pereche de ghetute de piele cu protectii,marimea 38,Alpinestars,purtate de 4-5 ori. Pretul este 100 Ron. ah....si al treilea....uitasem... O pereche de protectii genunchi si tibie Madhead,purtate de 2-3 ori,marimea L. Pretul este 50 Ron.
  17. Miriam

    Seara Blestemata

    Poate ca nu era cazul sa critici acum...pe topicul asta! Cu totii stim importanta obstacolelor corect concepute si ,indiferent a cui a fost vina referitor la acest accident ,nu cred ca este nici momentul ,nici cazul sa dojenesti!
  18. O intrunire foarte foarte reusita! Felicitari!... Asteptam pozele!
  19. Pentru cei care au mers cu prietenii si au stiut sa se distreze,pentru cei care stiu sa se simta bine oriunde si oricum,pentru cei care nu vin cu pretentii si figuri de dat in stamba a fost foarte ok. Toti stiu sa se planga si sa reclame,dar habar nu au ce greu se face o intrunire si ce efort au depus acesti baieti pentru ca nu sari peste anul acesta.Daca v-a placut pana acum la Darste a fost nu numai pt ca locatia este mult mai buna ci poate pentru ca si baietii astia sunt foarte de treaba si s-au straduit sa va faca sa va simtiti bine. Anul asta s-a schimbat doar locatia...nu si persoanele,asa ca mai usor cu reclamatiile!!!
  20. Salutare! De obicei nu fac afaceri pe net,dar am si eu de vanzare una bucata Sissy-bar Hepco & Becker cu portbagaj pt.Honda VT...si dat fiind faptul ca acest topic este frecventat de posesorii acestor minunate motociclete,mi-am permis sa va anunt. Pretul este 150 Euro. Am sa atasez cateva poze cu el si astept persoanele interesate sa ma anunte prin PM. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...