mohaoliver Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Salutare.Îmi poate spune cineva care a făcut recent acest traseu,cum se prezintă drumul? Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 (editat) L-am facut noi, alaltaieri. Drumul e ... potrivit. Nici prea bun, nici prea prost. Asfalt peticit, pe alocuri cu "capcane" - gropi sau damburi. Cu traficul nu stiu, era duminica, deci nu era aglomerat. Editat Iulie 7, 2015 de aship Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Brasov-Campulung e frumos si bunicel;da Campulung -Curtea de Arges ...sa nu cumva sa ai vitezana ca nu o sa-ti placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mohaoliver Postat Iulie 7, 2015 Autor Share Postat Iulie 7, 2015 Mi-a povestit cineva care l-a făcut acum 2 ani,cu aceleași cuvinte. M-am gândit totuși că în acest timp s-a mai reparat ceva,dar uitasem pentru moment că suntem în Românica. Mulțumesc încă o dată. Asfalt uscat tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 Ala nu stiu daca se va repara vreodata. Sincer, am mers cu un R1 pe acolo, deci se poate, dar nu as baga nici un KTM cred, daca ar fi sa aleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate