JustDoIt Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 Vreau sa fac o tura de o saptamana prin Alpi , mai exact in Austria, in Tirolul de Sud ( N. Italiei ) si in estul Elvetiei zona St. Moritz. Anul trecut am facut un traseu asemanator, Stelvio, Silvaplana, Passo Giovo, Gavia, Brennerpass etc. Cazarea va fi in camping, cu cortul, deci as avea nevoie de niste informatii , recomandari despre camping-urile in care ati stat cei care ati mai fost prin zona. De asemenea, daca aveti o idee/recomandare de drumuri si pasuri frumoase prin zona, va rog sa o impartasiti. Toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 (editat) Camping nu stiu, dar ai cascada krimnl pass thor, fernpass statiunile zell am see, kitzbuhel, kaprun si de la innsbruck poti face o excursie de 140 km pe sens pana la castelele Neushweinstein si Hohenshwangau , intri 10 km in germania. Scuze daca am stalcit nume. din ce am vazut sambata se aduna din mai multe sate si fac seara traditionala tiroleza mai pe la toate pensiunile. Eu am stat in regiunea muhltal niederau, oberau, la 17 km de urcat de la Worgel. Am uitat de fabrica swaroski Editat Iulie 9, 2015 de Furia_soselei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Iulie 9, 2015 Autor Share Postat Iulie 9, 2015 Multumesc frumos, notat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 Legat de campinguri - http://en.camping.info/ si mai bun decat asta este: http://www.archiescampings.eu/ cu precizarea ca informatiile se pot downloada gratis in orice format de gps existent si ca exista aplicatii (platite, pana in 3 euro) pt iOS si Android. Contine peste 30.000 de campinguri din europa si se updateaza saptamanal. Legat de trasee, e plin pe forum de informatii - numai daca cauti topicurile userului "khk" ai de 10 concedii. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate