Leprechaun Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Salut, Ma poate ajuta cineva sa dau de baiatul asta sa ma ajute cu un fiscal? Am luat o motocicleta de la o persoana, dar numele la "instrainat catre" e al lui si nu a mai inmatriculat-o pe el si am nevoie sa o pot inmatricula pe numele meu. Cine ma poate ajuta, raman dator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Cine ma poate ajuta, raman dator. Foarte important să nu fi rămas şi Maier dator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leprechaun Postat Iulie 13, 2015 Autor Share Postat Iulie 13, 2015 Foarte important să nu fi rămas şi Maier dator... Persoanei careia i-a vandut-o, i-a dat fiscalul doar ca nu a mai schimbat actele pe numele lui. A fost prostia mea ca am dat banii fara sa am toate actele in mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 prostia ta ca te incurci cu motoare netranscrise si apoi umbli de nebun dupa proprietari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 (editat) N-am inteles nimic. Unora le este atat de greu sa se exprime in scris... Pana la urma, de ce il cauti pe Maier asta? Editat Iulie 13, 2015 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RPG. Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Hai sa o luam sistematic si de preferat cu ceva semne de punctuatie ca sa intelegem si noi ceva. Tie iti trebuie - Cartea motorului -certificatul de inmatriculare - contract V-C intre Maier Liviu si intermediar -Fiscal Maier Liviu - Fisa inmatriculare intre Maier Liviu si intermediar, cu stampile de la taxe si impozite de la ambii - contract V-C intre intermediar si tine - Fiscal intermediar - Fisa de inmatriculare cu intre tine si intermediar, cu stampila de la taxe si impozite a intermediarului Ce iti lipseste de aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate