Mein Herz brennt Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 Un bărbat de 67 de ani din Germania a murit, iar soţia sa a fost rănită grav, joi, după ce motocicleta pe care se aflau a fost lovită de un autoturism pe un drum judeţean din Arad, şoferul maşinii întorcând fără să se asigure http://www.mediafax.ro/social/motociclist-din-germania-mort-in-arad-iar-sotia-sa-ranita-grav-dupa-ce-au-fost-loviti-de-o-masina-14601109 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 RIP. imi vine sa ii spanzur pe cretinii astia care intorc fara sa se asigure si pe linie continua. Fac foarte multi km cu masina si mi s-a intamplat de zeci si zeci de ori! Sper (desi sunt constient ca sansele sunt foarte mici) sa faca inchisoare cu executare vinovatul! PENTRU CA MERITA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 Ospitalitatea romaneasca, at it's finest! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 Asta-i Romania...iar in evul mediu din satele romanesti...te duci doar daca vrei sa traiesti periculos... Dumnezeu sa-i ocroteasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 culmea ca nu venea din spate motociclistu.....ci din fata ... "scuze, nu te-am vazut" ... frate daca nici in fata nu vede... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 (editat) Sunt sigur ca motociclistul neamt nu conducea de ieri de azi, avea sigur zeci de mii de km parcursi. Cand a trecut granita in Ro nici nu se gandea intra intr-o jungla urbana, populata de specimene din Atlasul de mitocanie urbana. Romania ar fi mai frumoasa si civilizata fara unele specimene bipede. Editat Iulie 18, 2015 de kalator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate