Fury Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 (editat) Etrier Nissin, cel mai prost sistem de fixare al placutelor... Trebuie demontat etrierul de pe moto, incercat varianta cu torx, surubelnita de impact. Daca nu merge atunci trecut la extragere. Stiu ca e cam tarziu dar eu iti zic ca surubelnita de impact e sfanta, daca nu poate scoate sururbul atunci... e dus, eu am avut un surub imbus dus, era rotund si surubelnita de impact a fost magica. Editat Iulie 20, 2015 de Fury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 21, 2015 Autor Share Postat Iulie 21, 2015 @l.u.v. pai chiar in crangasi stau » Post actualizat in 30 Jul 2015 07:39am rezolvat cu ajutorul unui prieten de 'familie' dupa aproape 2 ore de batut, alunecat, gaurit, batut, intors, invartit, etc o operatiune anevoioasa, aveti grija la capetele suruburilor, mai ales cand sunt ingropate placute noi, intr-un final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate