Nocturnus85 Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Am dat pe youtube de un asa zic produs miraculos pe numele Seafoam. Aparent are abilitatea de a curata cilindrii si supapele de calamina si alte depuneri. Se gaseste la noi asa ceva? A folosit cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 24 de ore in decarbusol sau 24 de ore cu un fel de decarbusol in carburatoare. avantaj ca nu dai jos carburile. curata, poate, sincronizeaza? nu! asa ca... oricum in 90% din cazurile in care se curata un carb se face pentru sincronizare... la testul cu masina... hahhaha, pai era bec motorul ala, mai mult l-au chinuit dejaba... sa faca testul ala la mine in motor .. daca curata ceva, ok... dar depuneri de 100k + nu cred ca curata. un prods inutil de moft. sa ne intoarcem la mobrele noastre. chiar daca ar curata ceva... un carb de desface, curata, sufla, inspecteaza vizual, se verifica membranele... etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Iulie 20, 2015 Autor Share Postat Iulie 20, 2015 Mda, nu stiu ce sa zic. Astia marketeaza produsul ca si curatator de motor per total . In fine, eram curios daca se gaseste si daca l-a folosit cineva de pe forum. Nici eu nu cred in miracole de fel dar as incerca de curiozitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 inselatorie pentru nubi, nu ai cum sa cureti carburatoarele decat daca le desfaci, cu ce le cureti e mai putin important iar la curatatul motorului pe interior... chiar vrei sa-ti iasa bucati de calamina pe evacuare?poate le mai prinde supapa... adica sigur le prinde, nu poate sau sa treci tot mehlemul din galeria de admisie prin motor? ai vazut ce se strange acolo la o masina cu egr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Iulie 20, 2015 Autor Share Postat Iulie 20, 2015 Pai nu toti sunt mecanici si maginieni in ale mecanicii. De aceea se intreaba pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Pai nu toti sunt mecanici si maginieni in ale mecanicii. De aceea se intreaba pe forum ca idee generala si lege de urmat in viata... nimic din ce pare incredibil de bun nu este. in cazul asta munca de demontare, curatare nu se inlocuieste nicicum. carburile se fac piesulici mici si se curata... depuneile de pe piston... se racaie cu un lemn / plastic dur cand ai pistonul in mana eventual. altfel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate