Schwarz Muller Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Salutare . Am o intrebare pt. cei care au mai facut ghidoane: se gaseste la noi, teava laminata cu diametrul exterior de 25mm (sau 25,4) cu grosimea peretelui de minim 2mm. Am cautat la diverse firme si am gasit doar de 21,3 sau 26,9 ... Nu ma intereseaza cea din inox deoarece ghidonul urmeaza sa fie vopsit electrostatic. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 tie iti trebuie TUB nu TEAVA la tub se masoara diametrul exterior la teava se masoara diametrul interior , d'aia teava de 1 inch nu are 25,4mm diam exterior stai departe de inox daca vrei sa indoi ghidonul, face cute la indoire dece nu-l faci din aluminiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Iulie 22, 2015 Autor Share Postat Iulie 22, 2015 tie iti trebuie TUB nu TEAVA la tub se masoara diametrul exterior la teava se masoara diametrul interior , d'aia teava de 1 inch nu are 25,4mm diam exterior stai departe de inox daca vrei sa indoi ghidonul, face cute la indoire dece nu-l faci din aluminiu? Stiu ca inoxul se cuteaza, am mai indoit si inox as avea deja. As face din aluminiu dar ghidonul e un pic mai inalt si nu stiu daca tine, plus ca implica si sudura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Mai cauta si cineva din Constanta mai demult. In principiu gasesti la orice comerciant de profile metalice. Stiu unu' pe langa Plaza dar nu-l recomand pentru ca la ultima comanda a fost foarte scarbos cu transportul in numele "corectitudinii". Poti incerca la firme gen Baduc sau Arabesque. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 ca sa fie indoita are nevoie de role la diametrul respectiv daca gasesti teava!si atunci mai ai nevoie de ceva experienta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Iulie 22, 2015 Autor Share Postat Iulie 22, 2015 ca sa fie indoita are nevoie de role la diametrul respectiv daca gasesti teava!si atunci mai ai nevoie de ceva experienta! Serios ??? Nu stiam ... Ma gandeam s-o indoi pe genunchi . No offence Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate