Climber Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Daca stie cineva, unde pot repara remorca in Timisoara, bratul cu ax distrus plus tamburul manarit la 16 inch (sudata camasa). Fostul proprietar sper sa se abtina de la comentarii. Osia este triunghiulara. Multumesc anticipat. Atasate cateva poze tambur+ax+osie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Cred ca ai uitat sa atasezi pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Climber Postat August 1, 2015 Autor Share Postat August 1, 2015 Scuzati, pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ro_ger Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 incearca o reparatie cu piese noi ,in final s-ar putea sa fie mai ok. decat alte si alte carpeli, tipic romanesti.Bafta, http://www.remorci-rulote.ro/Tambur-si-butuci/Butuc-KNOTT-FNK-10-100-4-rulmenti-piulita-capac--pID732.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 (editat) Salutare , cine a sudat pe camasa , care este din fonta nu a facut treaba buna , dupa cum se vede rezultatul, o alta reparatie de acest gen nu va avea mare succes , ca si user-ul de mai sus iti recomand sa inlocuiesti piesele avariate. Poate se reuseste ceva , ai cind cedeaza reparatia sigur nu se intimpla in curte ci pe undeva pe autostrada noaptea pe ploaie , si tocmai estei incarcat binisor ... Serios acum nu fa repariatii tipic nea Spirica ... , deja ai una .... Editat August 1, 2015 de mihaai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Climber Postat August 1, 2015 Autor Share Postat August 1, 2015 Ideea e ca nici nu vreau sa fac o manarie, vreau sa o repar cu piese noi, nu aveam de unde sa stiu ca e sudat tamburul cand am luat remorca :-( de aia am si intrebat daca e cineva care se pricepe ca eu nu stiu ce sa cumpar. Remorca nu e standard, e cu roti de 16 cu 5 prezoane, axul este de la o remorca cu 4 roti mai mult ca sigur. Eu ma-s pune sa o repar numai ca nu stiu cum se inlocuieste bratu pe osie, am imteles ca trebuie ceva presa.. Remorca e destinata exclusiv transportului moto pina in 400 kg incarcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TVDB Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Autodemitrans in calea buziasului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 (editat) Din ce se vede , pare ceva prindere wv . Cauta pe la dezmembrari oala de pe spate de la golful 2/3, este probabil sa se potriveasca , sau cu oala buna vezi ce gasesti de la astra modelul 2, din cite se pare la tine este important rulmentul sa fie compatibil cu oala ta , frinele sint inexistente ... Succese Acum uitindu-ma atent pare roata de 16 , dar prezoane sint 4 .... Editat August 12, 2015 de mihaai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate