Sari la conținut

Ro_ger

Membru
  • Număr conținut

    331
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ro_ger

  1. In poligonul Carrefour Militari functioneaza scoala Autosport. Au deschis un sediu nou pe Iuliu Maniu 138-142. Pentru inscriere poti suna la 0726 966 289 .
  2. Salut,

    Am un Kawa ER6f Abs, an 2011, la dezmembrare.Daca te ajuta cu ceva.......

     

     

  3. Salut, Trebuie sa mergi cu motocicleta la RAR pentru o noua autentificare. Daca te uiti pe vechiul Certificat de autenticitate ,vei vedea ca are o valabilitate de 6 luni. La Politie pentru inmatriculare vei avea nevoie de actele Germane.
  4. Pentru numere rosii ai nevoie de actele motocicletei din Spania,si actul de vanzare cumparare.
  5. Daca lampa ABS se stinge dupa plecarea de pe loc ,inseamna ca totul este ok ,si ABS functioneaza.
  6. Salut, La RAR mergi cu talonul si cartea (Teil1 si Teil2) in care motocicleta apare limitata 35kw.+actele care dovedesc faptul ca motocicleta e limitata.Nu ai nevoie de altceva. Succes,
  7. La Podul Grant, Pisoi- program flexibil. Tel 0722 246 789
  8. bezaru , faci actul de vanzare cumparare cu omul, mergi la fisc si o scoti din evidenta . Urmatorul pas este sa mergi la politie sa o radiezi din circulatie cu mentiunea ca motocicleta pleaca la export. Din pacate in Ro nu se fac numere de export asa ca motocicleta nu poate pleca pe roti ci doar transportata pe remorca ,microbuz ,etc. Mai ai varianta in situatia in care ai incredere in cumparator,va cunoasteti ,ca el sa plece cu motocicleta cu numerele tale ,(faci asigurare pe numele tau nu-i problema) urmand ca dupa ce el o inscrie in Moldova ,sa-ti trimita copii dupa actele de inmatriculare(carte talon de MD) si numarul de circulatie iar tu mergi la politie si o radiezi definitiv. Problema s-ar pute sa fie pentru el la intrare cu motocicleta in Moldova ,care nefiind in EU nu stiu ce regim de import are.Asta trebuie sa stie cumparatorul. Te sfatuiesc sa aplici varianta cu radierea din circulatie in vederea exportului ,e mai sigur pentru tine ,eu am dat o motocicleta in Bulgaria si asa am procedat.
  9. greu ,dar am inteles ; ,,la remorcarea unei remorci MMA 750 kg'' cu una sau doua moto platesti rovigneta la masina fix ...........la fel si,, in afara''.
  10. Ro_ger

    VW Passat 2017

    Corect, spuneam pe topic ca finul meu lucreaza intr-o pozitie destul de sus la Renault si mi-a confirmat ca astea cu masini mai bune pentru Germania si mai proaste pentru Romania sau alte tari mai mici este basm. l.u.v --cum se poate explica(inteaba finul) faptul ca la noile modele Mercedes A si C Class, folosesc motorizari Renault pentru piata externa si cele originale Mercedes doar pentru piata germana.Nu contest faptul ca motorizarea Renault este proasta ,dar sigur este mai ieftina . In ceea ce priveste nivelul de echipare Vw l-am simtit pe propia piele de-a lungul timpului fiind fan Vw.Am detinut de la Passat B5 ,B6 ,B7. de departe Highline este net superior din toate punctele de vedere dar repet, cel mai scump .Iar noi vrem ieftin si bun. Am mers in Ro cu passatul unui prieten B8 an 2016 Trendline=praf.Am adus pentru cineva un Passat 2015 High ,190cp,96000km ,super masina , racheta ,dar a costat 25000eur. SH.
  11. Ro_ger

    VW Passat 2017

    Contează foarte mult nivelul de echipare ,este o mare diferența între trendline si confortline la Passat,făcând referire la zgomot si alte echipamente care țin de rulare si antifonare .Highline-ul așa cum este definit de departe este mult mai ok dar si mai scump. Foarte corect au punctat @ anapruna si @zidu ,nu are rost sa m-a repet. Concluzia este ca nici BMW-ul de astăzi nu mai este ce a fost .iar mașina ta @ l.u.v. comparata cu modele noi ale aceleiasi firme iese pe + la capitolul fiabilitate,si nu numai.
  12. Bravo,sa te bucuri de ea, sa o stăpânești sănătos.
  13. La service BMW lucreaza de putina vreme un baiat tanar , foarte priceput ,si foarte serios ,cu bogata experienta moto ,Ionut se numeste ,a lucrat ani buni in Irlanda . Il recomand cu incredere, este mult peste Tibi (a nu se confunda cu Tibi de la Mototehnica.) ,clientii vechi stiu despre cine vorbesc. Cauta-l pe Ionut, si sunt sigur ca vei fi multumit de felul cum lucreaza .
  14. Ro_ger

    Problema remorca

    incearca o reparatie cu piese noi ,in final s-ar putea sa fie mai ok. decat alte si alte carpeli, tipic romanesti.Bafta, http://www.remorci-rulote.ro/Tambur-si-butuci/Butuc-KNOTT-FNK-10-100-4-rulmenti-piulita-capac--pID732.html
  15. derkleine - cred, ca modelul Palatina este net superior ca valoare, fata de x editie aniversara.
  16. Pentru kit-ul de inaltare ,contacteaza userul Dan Cata ,el se ocupa cu asa ceva.
  17. O halta, la Salonul Auto-Moto 2015,Piata Constitutiei ar fi binevenita pentru toti scuteristii care vor sa devina motociclisti . pot obtine info. de la standul scolii Automotosport. .
  18. Apeleaza cu incredere , la Zidu (e profesor in materie).
  19. Ro_ger

    Viena - idei ?

    Daca ai cazare ,pentru deplasare vezi: http://www.1000ps.at/businessnews-2354060-rent-a-bike-in-vienna ----pentru motocicleta. sau http://www.wien.info/en/vienna-for/sports/cycling/bicycle-rentals---------pentru bike Lucian cu siguranta nu ar dori un SV, dar poate sa-ti dea o gramada de sfaturi vis a vis de viata de zi cu zi a Wienei. drumuri europene ,iti doresc
  20. Ro_ger

    Viena - idei ?

    In eventualitatea ca ai nevoie si de cazare, buna si ieftina vezi aici: http://www.cazare-austria.ro/contact/ apeleaza cu incredere la Lucian si sunt sigur ca o sa te ajute neconditionat,poate iti gaseste si mult visatul X11. bafta,
  21. Daca e trecuta la fisc e ok, poti sa rezolvi Rar si inmatriculare la anul fara probleme.
  22. Dealerul a spus gresit,inscrierea la fisc se face in 30 de zile de la data achizitiei motocicletei,insa pentru a o trece la fisc pe numele tau, iti trebuie Caretea Ro emisa de RAR. Inmatricularea la Politie o poti face mai tarziu fara probleme (ai 60 de zile valabilitatea Certificatului de Autenticitate).
  23. Stai linistit nu o sa fie nici o problema,sa aibe la el actele motocicletei .
×
×
  • Creează nouă...