LaurAlex Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 Salut, am un GasGas 250 2T 2004, azi cand am mers cu el, schimbam viteza si nu se auzea sau simtea absolut nimic la el, dupaia nu l-am mai putut scoate din viteza, doar cu greu. Acuma daca schimb viteza cum ar fi din 0 in 1, schimbatorul ramane jos si tre sa il trag eu putin sa revina in pozitia initiala ca sa pot da a2a. Sa se fi rupt ceva arc? » Post actualizat in 01 Aug 2015 19:14Am rezolvat si problema asta am desfacut motorul, si arcul ala care aduce inapoi schimbatorul in pozitia initiala, era rupt.. Am mers la bunicu in garaj, care avea un motor desfacut de la mobra de cand era el tanar, si avea exact arcul care era rupt la mine, l-am pus sus si merge perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 Am mers la bunicu in garaj, care avea un motor desfacut de la mobra de cand era el tanar, si avea exact arcul care era rupt la mine, l-am pus sus si merge perfect. E foarte normal să se potrivească, GasGas şi KTM sunt licenţă Metrom Braşov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 E foarte normal să se potrivească, GasGas şi KTM sunt licenţă Metrom Braşov. =)))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate