asdglasfk Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Ms pt film.cum este drumul k nu am timp sa vizionez tot videoclipul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 (editat) Tata a facut TF cu Trabantul. 600 cmc, 2T, 2 cilindri, racit cu aer. 2 adulti si doi copii + bagaje.Orice no.Ob stie ca 2T trage de-ti rupe capu' Io o sa zic doar atat: My Fiat is Fantastic! Editat August 5, 2015 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Ms pt film.cum este drumul k nu am timp sa vizionez tot videoclipul REALLY ? Da-l pe viteza mai mare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Ai idee cat e neasfaltat » Post actualizat in 05 Aug 2015 14:25Ai idee cat e neasfaltat. Urasc cu desavarsire praf, noroi, apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Ai vreo doua sau trei portiuni de cateva sute de metri drum de piatra, plus taieturile transversale clasice spre Sebes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 In mod normal, dupa o chestie de genu' cred ca m-as fi apucat de motociclit iar. Dar tinand cont ca filmul e cu un beamveau, nu cred ca ma mai apuc. Niciodata. *glumesc. Misto filmulet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate