Jump to content

asdglasfk

Membru
 • Content Count

  433
 • Joined

 • Last visited

About asdglasfk

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

910 profile views
 1. Da, wow, nu de azi ci de duminica, ca nu au fost in stare sa publice. La ora la care am scris era adevarat.
 2. Ce tare, mi-a fost sters postul in care scriam ca de azi nu mai avem voie sa iesim din Bucuresti. WTF?
 3. Nu stiu cum sa-ti dau like, ca ti-as da. Din pacate ala care merge cu burlane si plange ca i se incalca drepturile CONSTITUTIONALE nu va pricepe in veci.
 4. Scrii foarte obositor. Mai pune si tu un punct, scrie niste fraze mai scurte, da un enter, ceva. Ai zis ca "faci" litere, nu se vede. Nu e hate, e o constatare. Majoritatea romanilor ar vrea (cel putin la nivel declarativ) sa fie "altfel", sa fie "mai bine", dar toti nu fac altceva decat sa contribuie la pastrarea starii de mocirla. Te-ai gandit ca peste cativa ani un din asta cu diplome cumparate o sa raspunda de ceva important din viata ta? Nu, e mai important sa faci acum 100 lei usor.
 5. Cea mai buna cariera in romania, sa vinzi proiecte unora care nu sint in stare, ca sa isi ia atestate nemeritate. Felicitari, un adevarat roman, esti pe drumul cel bun.
 6. Am citit topicul tau si vad ca majoritatea au cazut de acord ca exagerezi si ai pretentii aberante. Daca vrei reparatii romanesti legate cu sarma sau sudate de “un baiat”, te descurci, nu apelezi la o firma care respecta niste legi si niste standarde. Noi am folosit A24 la intoarcerea din Norvegia (in Polonia). Una din motociclete a avut o problema, am sunat, au trimis platforma, au dus-o la service, au cazat oamenii la hotel 2 sau 3 nopti pana au reparat-o aia (comandat piese, asteptat etc.). Am platit doar service-ul, normal. Ne-au intrebat daca preferam sa ne livreze pe toti la
 7. E o intersectie, da, e intelept (mi-e lene sa caut acum in cod daca nu cumva e si obligatoriu) sa reduci si sa te uiti in jur. Vizibilitatea acolo mi se pare foarte buna, probabil l-a vazut pe ala cu masina de foarte departe dar s-a bazat ca are patru bilute, ca toti motociclistii. Eu reduc si cand am prioritate si ma intersectez cu cedeaza, daca nu am vizibilitate sa fiu sigur ca nu vine vreun meserias. Nu am patru bilute, recunosc. Da’ cu atitudinea asta nu am ajuns inca la stiri. Eu am scris bilute, nu bilute
 8. Da, e coada mare, nu stiu ce sa mai fac, impart snacksuri si suculete acum.
 9. Itp 15-02-2022, trecut fara spaga.
 10. 999 kmh 999 mph 666 dvl Numarul ajuta mult, clar.
 11. 16 lei e 50% din 32 lei, nu? Unde e greseala? Atasul are aceeasi “serie motor” cu motocicleta, poate asa le inregistreaza ei, nu-sh. Discutia a pornit de la reclamarea unei erori de calcul a sumei, dar mie suma mi se pare corecta.
 12. Untdelemn de la bunica dupa ce a fost folosit pentru cartofi prajiti - zi-i omului complet, nu il induce in eroare.
 13. Sint primul si singurul proprietar. Am cumparat-o cu 0 km in 2012 de la Bavaria.
×
×
 • Create New...