Jump to content

asdglasfk

Membru
 • Content Count

  419
 • Joined

 • Last visited

About asdglasfk

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

790 profile views
 1. 16 lei e 50% din 32 lei, nu? Unde e greseala? Atasul are aceeasi “serie motor” cu motocicleta, poate asa le inregistreaza ei, nu-sh. Discutia a pornit de la reclamarea unei erori de calcul a sumei, dar mie suma mi se pare corecta.
 2. Untdelemn de la bunica dupa ce a fost folosit pentru cartofi prajiti - zi-i omului complet, nu il induce in eroare.
 3. Sint primul si singurul proprietar. Am cumparat-o cu 0 km in 2012 de la Bavaria.
 4. Este. Adaug la accesorii si un set de scarite Pivot Pegz MK3, nefolosite. https://pivotpegz.com/collections/bmw/products/bmw-2005-2012-r1200gs-gsa?variant=15097681412154
 5. Atunci nu inteleg de ce te mai agiti degeaba? Mergi cu masina asa, oricum nimeni nu se pricepe la nimic, doar tu le stii pe toate, te descurci tu cumva, ca si data trecuta.
 6. Sa recapitulam: - te pregatesti de un accident, ai deja experienta, vezi primul post. De ce nu mergi pe aceeasi varianta, la mica intelegere, because fuck the police/law? - nu ai chef sa faci lucrurile cum trebuie si legal, cauti “variante”, pentru ca ti-e lene/nu ai chef. Cu procura de la frate poti plati pe cineva care iti va face toate formalitatile legale si iti va aduce actele acasa. Timp pierdut la cozi = ZERO. S-a mai discutat, dar nu ai chef. - notarii habar nu au (desi nu stii exact ce a discutat notarul cu fratele), dar pe forum sigur vei gasi informatii mai bune. Cu c
 7. Deci nu poti detine un autovehicul din motive personale, dar ai nevoie de o solutie pentru accident. Eu zic sa inchizi topicul, ca pute rau.
 8. Contract de vanzare cumparare. Iti trebuie procura de la brother.
 9. Talpile cu dublu adeziv se dau jos cu aer cald. Daca incalzesti bine, nu raman urme. Daca nu, ramane lipici care se curata cum alcool izopropilic.
 10. https://www.easypix.info/download-manuals/download/goxtreme-vision-4k/ Nu pare sa stie sa faca ce vrei tu. Mai bine iti luai ceva dedicat pentru dashcam, sau un GoPro second hand (care are functie de video looping).
 11. Mai ales avand in vedere restrictiile, iti recomand sa apelezi la serviciile unei firme de inmatriculari. Costurile nu-s mari si se ocupa ei de tot. Le faci o procura si iti aduc acasa tot - acte, numere, ti-o trec la fisc etc. Scutesti MULT timp si nervi, pe cand ei stiu exact ce au de facut.
 12. Ce model de camera ai ? Go-extreme nu exista. Daca nu ai citit manualul, macar fa un efort si scrie marca si modelul corect, ca sa iti putem cauta noi setarile.
 13. Ai dreptate. Mi se paruse ca a iesit din banda de accelerare, my bad.
×
×
 • Create New...