Jump to content

asdglasfk

Membru
 • Content Count

  381
 • Joined

 • Last visited

About asdglasfk

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

671 profile views
 1. E cam tarziu, te prinde noaptea daca pleci acum. circulatia pe Transfagarasan e interzisa dupa ora 21 or so.
 2. De vanzare urmatoarele camere GoPro: 1. GoPro 4 Silver (cea cu ecran) + SanDisk Extreme 64GB - 650 lei 2. GoPro 4 Black + carcasa skeleton - 700 lei 3. GoPro 5 Black + SanDisk Ultra 64GB - 850 lei 4. GoPro 7 Black - 1000 lei 4. GoPro 8 Black + carcasa protectie + husa silicon + carcasa aluminiu + filtru polarizare circulara - 2000 lei Toate camerele contin pachetele originale, nefolosite. Camerele sint folosite, unele mai mult (cele doua 4), altele aproape deloc (5, 7, 8). In stare perfecta de functionare. Le vand ca sa mai scap de dependen
 3. Nu, cand intri in Ciungetu te duci in dreapta, lacurile sint in stanga. Ciungetu - Strategica - Transalpina e foarte facubil. La un moment dat o sa dai de o poarta (inainte sa iesi practic pe drumul numit Strategica. Are un afis pe ea, o deschizi, treci,o inchizi la loc. Prin stanga lui Ciungetu (pe 701D) poti ajunge pana la lacul Galbenu destul de decent (eu am fost cu masina). Dupa aia nu stiu daca poti iesi in Strategica, o bucata de drum e lipsa pe Maps si nu am incercat. Vezi ca cele doua harti de mai sus sint private si nu le putem vedea.
 4. Nu ai timp sa le vezi pe toate + mare, cel putin nu cu planul ala
 5. Las si eu asta aici, poate mai cauta cineva traseul si, ca mine, nu gaseste nimic detaliat online. Traseu Slatina - Curmatura Malitei - Curmatura Furfuescu - 28 km. Drumul e pe alocuri acceptabil, pe alocuri oribil, multi bolovani si crengi. Eu l-am facut in 3 ore si jumatate, cu cateva pauze de admirat natura. De unde m-am oprit eu se mai poate merge cam 1 km, se vad urme de masini, apoi e doar poteca.
 6. Las si eu asta aici, poate mai cauta cineva traseul si, ca mine, nu gaseste nimic detaliat online. Traseu Slatina - Curmatura Malitei - Curmatura Furfuescu - 28 km. Drumul e pe alocuri acceptabil, pe alocuri oribil, multi bolovani si crengi. Eu l-am facut in 3 ore si jumatate, cu cateva pauze de admirat natura. De unde m-am oprit eu se mai poate merge cam 1 km, se vad urme de masini, apoi e doar poteca.
 7. Pantalonii au plecat. A mai ramas jacheta BMW Tourshell, super oferta la 800 Ron.
 8. pana la Malitei am vazut, e parfum, as vrea sa ajung la cealalta curmatura, la 2200. salvamontul din Nucsoara mi-a zis ca ar fi horror, dar daca voi ati urcat, inseamna ca a exagerat, sper Imi iau la mine topor, drujba etc
 9. La masina nu am cric central, oare ajung pana la capat?
 10. aveti mai multe poze / filme din zonele mai grele ? merci
 11. Maps zice ca punctul D e pasul tabla butii. Oare merg datele pe acolo? Gata am gasit si drumul de care zici, pe telejenel. eu as veni cu masina, nu cred ca ma pot tine dupa voi Asta adica Nu stiu de ce in capul meu voi mergeati pe acolo cu mobre mari :))) Misto traseele, merci!
×
×
 • Create New...