NeoZealot Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 Salut, as vrea sa stiu daca stie cineva din brasov ceva de motocicleta asta care este la vanzare acolo. http://www.pro-bike.ro/forums/topic/134687-vand-yamaha-r1-din-2008/ si daca credeti ca merita sa vin pana acolo pentru o verificare, e bine ca sunt din bacau si nu as avea decat 200 km dus si 200 intors pentru o vizita, dar si asa tot nu as vrea sa merg degeaba. Mersi anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 La an asa recent si deja revopsita.cam ciudat.pozele sunt neclare sau mi se pare mie?scriu de pe telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 cred ca aici de vede mai clar --------------------------> http://olx.ro/oferta/cand-yamaha-r1-ID4ntio.html#a2865110dd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 Poarte ar trebui sa scrii pe secțiunea Sibiu ca vad ca de acolo e mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat August 3, 2015 Autor Share Postat August 3, 2015 pe site-ul ala pro bike daca dai clik pe poza sunt la cea mai mare rezolutie. motocicleta e inscrisa in sibiu dar cica e doar prin brasov, acum nu stiu am sa incerc si acolo. mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianklm4 Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 M-ai este si o diferenta de pret pe site-ul probike este cu 6450E (negociabil) Iar pe olx la 5999E(negociabil) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 M-ai Mai este si o diferenta de pret pe site-ul probike este cu 6450E (negociabil) Iar pe olx la 5999E(negociabil) fixed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 pe site-ul ala pro bike daca dai clik pe poza sunt la cea mai mare rezolutie. motocicleta e inscrisa in sibiu dar cica e doar prin brasov, acum nu stiu am sa incerc si acolo. mersi. am intrat si de pe comp,da,diferenta mare fata de telefon.alta rezolutie...dar tot raman la ceea ce am spus cu revopsitul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat August 4, 2015 Autor Share Postat August 4, 2015 oricum nu se mai conteaza pentru ca s-a vandut ieri. vin in brasov maine sa o vad pe cea de la manu. Mersi de raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate