rootBiker Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Cu o mica intarziere pun si eu pe net prima tura din 20 - 21 iunie 2015. Sambata dimineata am plecat din Bucuresti dupa un mic dejun copios si sanatos la McDonald's, cu destinatia Baile Herculane via Craiova. Autostrada pana la Pitesti avea sa nu fie atat de monotona, avand probleme cu una dintre motociclete Dupa un A1 cu mai multe opriri si primul abandon, ne-am continuat drumul spre Craiova, pe centura careia ne-au prins primii stropi de ploaie, un mic preview pentru ceea ce urma a doua zi. Am continuat spre Drobeta-Turnu Severin, unde am facut concurs de evitat obstacole (Audi A4, Taxiuri si capite de fan cazute de pe masini). Cu ochii mai mult la Dunare decat la drum, dupa o pauza la Taverna Sarbului, am plecat mai departe spre Baile Herculane. Din nedericire statiunea arata destul de rau, uitata parca de cei care trebuie sa aiba grija de ea, cladiriile avand fatadele distruse si cam toate geamurile lor sunt sparte. In seara aia incercam sa stabilim traseul de intoarcere pentru a doua zi, incercand sa evitam ploaia. Prognoza suna imbucurator: ploua in toata tara. A doua zi am plecat spre Baia de Arama prin Valea Cernei. Peisajul este superb, pozele si fimul nereusind sa puna in valoare frumusetea zonei. Am facut o scurta oprire la Tismana si am continuat spre Targu Jiu, drum pe care a si inceput ploaia. Restul drumului a fost o poveste tragi-comica, in care le fiecare oprire ne scurgeam apa din ghete si ne storceam manusile si cagula. Am ajuns la Bucuresti ca niste muraturi, dar cu o stare buna de spirit. A fost cu siguranta o experienta pe care nu o voi uita prea curand. Traseul: goo.gl/bggh4b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Las' ca astea se tin minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rootBiker Postat August 6, 2015 Autor Share Postat August 6, 2015 Tin minte sa imi iau echipamentul de ploaie la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Ahoi! Campinguri faine sunt în zona, cu dusuri ai apă caldă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rootBiker Postat August 11, 2015 Autor Share Postat August 11, 2015 Salutare, Din nefericire nu te pot ajuta cu un camping pentru ca noi am gasit loc la o pensiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate