Sari la conținut

rootBiker

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rootBiker

  1. Eu le-am primit de la brindusa.mutoiu@gmail.com
  2. Salut, Legat de cric, la inspecția tehnică mi-au zis ca trebuie să îl dau jos, dar de data asta e ok dacă doar îl asigur. Pe viitor au zis ca vor fi mai stricti cu regula asta, așa că trebuie să mă învăț să pun singur motorul pe stander fără cric.
  3. Pana la urma, maine si poimaine merge cineva?
  4. Licența din ce am înțeles eu este necesară doar duminică. Vineri si sâmbătă este Track Day deschis oricui. Am înțeles eu greșit?
  5. Asta e filmuletul cu incidentul: https://www.facebook.com/Motoevolutionracingschool/videos/1318901271472079/ Asa cum spunea si @the mentalist cei de la moto evolution au fost foarte deranjati de atitudinea pilotului care a provocat accidentul, motiv pentru care au decis sa nu il mai primeasca la viitoarele lor evenimente.
  6. Fotografii erau la receptie si puteai sa iti faci un print acolo. Am vorbit cu ei si mi-au cerut o adresa de mail si numarul motocicletei, urmand sa ma contacteze ei. De principiu pozele o sa apara si pe site-ul motoevolution.
  7. Salut, Eu folosesc camera pe casca fara probleme, iar bateria ma tine ~120 de minute filmand 1080 30 fps, timp in care umple un card de 16GB, ceea ce am acum in camera. Pe viitor ma gandeam ca o conectez cu un cablu USB mai lung de la o baterie externa, dar cred ca va fi incomod. Cel mai safe cred ca este sa schimbi bateria si cardul la aproximativ 2 ore. P.S. cand scoti bateria camera isi pierde setarile, asa ca nu uita sa le refaci
  8. Racirea se face pe aer-ulei. Daca te uiti in fata motorului, o sa vezi radiatorul de ulei.
  9. Si eu recomand pentru intoarcere Baile Herculane - Baia de Arama - Targu Jiu. Am facut drumul acum doua luni si este foarte frumos.
  10. Salutare, Din nefericire nu te pot ajuta cu un camping pentru ca noi am gasit loc la o pensiune.
  11. Cu o mica intarziere pun si eu pe net prima tura din 20 - 21 iunie 2015. Sambata dimineata am plecat din Bucuresti dupa un mic dejun copios si sanatos la McDonald's, cu destinatia Baile Herculane via Craiova. Autostrada pana la Pitesti avea sa nu fie atat de monotona, avand probleme cu una dintre motociclete Dupa un A1 cu mai multe opriri si primul abandon, ne-am continuat drumul spre Craiova, pe centura careia ne-au prins primii stropi de ploaie, un mic preview pentru ceea ce urma a doua zi. Am continuat spre Drobeta-Turnu Severin, unde am facut concurs de evitat obstacole (Audi A4, Taxiuri si capite de fan cazute de pe masini). Cu ochii mai mult la Dunare decat la drum, dupa o pauza la Taverna Sarbului, am plecat mai departe spre Baile Herculane. Din nedericire statiunea arata destul de rau, uitata parca de cei care trebuie sa aiba grija de ea, cladiriile avand fatadele distruse si cam toate geamurile lor sunt sparte. In seara aia incercam sa stabilim traseul de intoarcere pentru a doua zi, incercand sa evitam ploaia. Prognoza suna imbucurator: ploua in toata tara. A doua zi am plecat spre Baia de Arama prin Valea Cernei. Peisajul este superb, pozele si fimul nereusind sa puna in valoare frumusetea zonei. Am facut o scurta oprire la Tismana si am continuat spre Targu Jiu, drum pe care a si inceput ploaia. Restul drumului a fost o poveste tragi-comica, in care le fiecare oprire ne scurgeam apa din ghete si ne storceam manusile si cagula. Am ajuns la Bucuresti ca niste muraturi, dar cu o stare buna de spirit. A fost cu siguranta o experienta pe care nu o voi uita prea curand. Traseul: goo.gl/bggh4b
  12. La SJ4000. Se poate seta camera să filmeze segmente de câte 10 minute iar filmele cele mai vechi le suprascrie.
  13. Camera poate înregistra în timp ce e alimentată, doar să ai un card suficient de mare. Nu poți alimenta camera prin carcasa waterproof. Camera mai vine cu un cadru de plastic deschis, prin care o poți alimenta, dar zgomotul vântului e foarte puternic.
  14. Salut, Eu am SJ4000 si pentru pretul lor cred ca sunt o investitie ok. Ai putea sa te mai uiti si la GoPro Hero, in functie de ce vrei. Ce pot sa iti spun de SJ4000 este ca sunetul lasa de dorit, zgomotul vantului fiind deranjant de la 35 - 40 km/h, si in anumite momente imaginea mi se pare prea albastra. Cu prinderile nu am avut nici o problema, ele venind cu o banda adeziva 3M. Bateria tine aproximativ 2 ore la 1080p 30fps. Daca vrei sa vezi niste filme facut cu SJ4000 pe moto te poti uita aici: https://www.youtube.com/user/rootbiker
  15. O folosesc pe cea curbata, nu mai am nici eu decat una dreapta. Imi pare rau dar nu te pot ajuta. Daca nu ai vazut deja, sper sa te ajute https://www.youtube.com/watch?v=rGdxsV7jszE Din ce am inteles eu SJ4000 merge (cu putina forta) in prinderile de GoPro, dar GoPro-ul nu merge in prinderile de SJ4000.
  16. SJ4000 are si o prindere curbata pentru casca. Eu o am prinsa pe lateral, dar poti sa o prinzi si sus pe casca.
  17. Stiu de switchul de pe cric si ala iti opreste motorul cand incerci sa pleci de pe loc cu cricul lateral jos. Problema mea este urmatoarea: daca incerc sa pornesc motorul cu ambreiajul tras, indiferent daca este in viteza sau nu, nu porneste. Cum eliberez ambreiajul porneste fara probleme.
  18. Salut, Sunt proaspat posesor de Kawasaki ZR-7 si am o intrebare relativ stupida. Este normal ca motorul sa nu porneasca cu ambreiajul tras sau este defect switch-ul de la maneta?
  19. O sa incerc. Pe zi ce trece incep sa cred ca scoala a fost inutila.
  20. Merci de sfaturi si da, incerc sa ma adaptez vitezei din trafic, dar in momentul de fata nu pot sa zic ca ma simt foarte confortabil la peste 70. Inca lucrez la schimbatul lin al vitezelor ...
  21. Pentru un incepator ca mine unele au fost destul. Uite unele cu tanti care iti deschide portiera in fata iar nea gigi care se urca pe tine ca are suv. http://youtu.be/0FDqvl2inaw Sper sa fie mai pe gusul tau P.S. Camera filemaza wide si lucrurile in realitate sunt mult mai aproape decat par.
  22. Va prezint si eu patzaniile mele in trafic http://youtu.be/82etLf1VFs4
×
×
  • Creează nouă...