Niku Chopper Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 (editat) am pus aceasta mobra pentru a vedea unele persoane care inca se mai ocupa cu batrana MOBRA ce poate iesi din ea dupa o chopperire care nu isi merita banii deoarece tot mobra ramane--totusi daca cineva e interesat de chopperirea unei mobre aceste poze dovedesc ca se poate(chiar foarte bine) si acum sa scriu cam ce contine ea ...un cadru rigid facut de la 0,o furca fata la fel rigida facuta din 2 tevi,juguri de danuvia,roata fata mobra originala,roata spate janta de olcit spitata pe butuc de mobra cu cauciuc ciuperca de 150,rezervor de carpati, aripa spate de MZ desfacuta si da la fix,aripa fata de mobra originala,ghidon facut,far cromat,sa facuta,toba cromata si motor evident deeeeeeeeeeee MOBRA daca mai are cineva poze cu vreo mobra chopperita sa posteze aici..da de invie si mobra momentan mobra asta sade la mine in beci cu motorul desfacut eeeaaaccc..cine mai pune mana pe ea? lasa da de se face singura ca si de plimbat se va plimba tot singura poze facute cu telu...deci claritate naspa Editat Decembrie 19, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 N-o vanzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 N-o vanzi? nu cred...nici nu m-am gandit vreodata.....las sa stea ca-i o amintire placuta(vai cat mai impingeam la amaratele mobre ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Fain ma! Taie tot ce prinzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 pai, fa ceva cu ea, lasa amintirile. daca nu, vinde-o, ca e pacat sa stea in beci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyahmed Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 nu vad pedalele...unde-s pedalele??? draguta ideea Respect man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 As vrea sa o vad terminata.Oare cum ar arata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 20, 2006 Autor Share Postat Decembrie 20, 2006 As vrea sa o vad terminata.Oare cum ar arata? e terminata...dar nu montata...piesele pe rafturi peste tot...sa si circulat cu ea (oups)nu are acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 faina mobra cred k ai lucrat un pic pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 frate cred k e o coincidenta, asta e mobra facuta la mine in casa acum 2 ani de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 23, 2006 Autor Share Postat Decembrie 23, 2006 (editat) asta-i buna ...yo inca nush cine a facuto ca nu scrie nicaieri sau scrie undeva in topicul asta???? si chiar imi tre motorul ala de la tine ca vreau sa o fac (pan la urma poate o si vand)din 2 nu am facut unul bun..deci mi-l tre ala Editat Decembrie 23, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 Iate uita ce mobra cred ca o cunosc e tare daca vreti o mobra(chopper)priviti bine aveti ce e tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 bah babelor mai tacetzi dreq si postatzi la subiect, batetzi ca surdu-n toba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 vad ca bateti campii offtopic,plus ca unii nu aveti profilul completat.... de acum, o sa sterg pur si simplu posturile/topicurile celor vizati. considerati-va avertizati. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2007 vad ca bateti campii offtopic,plus ca unii nu aveti profilul completat.... de acum, o sa sterg pur si simplu posturile/topicurile celor vizati. considerati-va avertizati. foarte deacord......deci mai vreo mobra in poze paici prin topicul acesta?? haideti oameni buni sa vedem si noi ce ati facut unii din MOBRE MOBRA!MOBRA!MOBRA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaitcl Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 Am si eu una,am sa pun niste poze..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 poate o vinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaitcl Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 Nu se vinde,e un proiect de al meu de suflet,cadru de mobra,motor metrom 4 timpi de 360 cmc,transmisie cu ambreiaj centrifugal,nebunii multe am de facur la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Decembrie 19, 2015 Share Postat Decembrie 19, 2015 daca vrei sa ii faci transmisie pe curea ...am eu kit complect de kawasaki en 500 ... cu curea absolut noua kit complect la 700 de lei poze poti vedea la posturile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaitcl Postat Decembrie 21, 2015 Share Postat Decembrie 21, 2015 Am tot ce-mi trebuie,multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate