SpeciaL Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 http://olx.ro/oferta/yamaha-yzf-125r-ID4kbEK.html#3eff7429a2;promoted Mi se pare ceva ciudat. S-a dus cineva sa o vada? Are toate actele in regula? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 Mie nu mi se pare ciudat. Unul care a crezut ca face spectacol cu ea in sat si nu ii merge. O vinde ca nu mai are bani de paine, Mi se pare ciudat ca esti asa SpeciaL sa nu completezi profilul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onisifor Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 ....asta-i pretu' man.... SPECIALITATEA e ca omu' ne arata ca,.. atunci cand pune contactu ceasurile se invart ,deci e pe vaccin......cadumea...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat August 25, 2015 Share Postat August 25, 2015 M-am interesat eu de aceasta motocicleta si a fost data. Adica sa zicem ca l-am sunat azi si a zis ca tot azi are si pe cineva care vrea sa o vada. Si a luat-o baiatul care a vazuto atunci. Eu pregatisem masina, remorca a 2 zi plecam sa o iau daca nu o lua tipul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate