Sari la conținut

onisifor

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de onisifor

  1. daca e bateria veche ,ea e de vina ! aveam si eu o baterie de vreo 4 ani si la cald nu o mai lua ( fiind vesche in mers se amesteca electrolitul cu toata coroziunea de plumb si nu mai face reactie ) la rece se decanteaza jegul si de aia o ia ....sau si dupa o juma' de ora daca o lasi linistita o ia ! sper sa te alegi cu ceva din tot deliru' asta !
  2. onisifor

    Kawasaki Z800

    Salut...cred ca pot sa-ti aduca aia de la moto Louis tot din Italia (ii gasesti pe viilor nr. 51...Bucuresti)
  3. .....oh man ...de pe xx , pe hornet .....oricum ai un naked frumos si honda e honda ...numa' bine !
  4. ....asta-i pretu' man.... SPECIALITATEA e ca omu' ne arata ca,.. atunci cand pune contactu ceasurile se invart ,deci e pe vaccin......cadumea...!
  5. va salut ...am mai spus si in alta parte patania mea dupa ce am luat baterie noua ......exact ce ai spus mai sus ....la mine chiar datea doar o data dupa care ziceai ca gata a murit....si pe urma imediat dupa (0,5 , 1 sec) o lua ,,,in tot acest timp tinand apasat START .....inca o data mentionez.... bateria era noua , dupa ce am puricat tot , am dat jos electromotoru' si cand i-am desfacut capacu' era in el multa mancatura de carbuni.....cenusa....l-am scuturat am curatat colectoru ( unde freaca carbunii ...rotoru....) cu smirgher fin , am montat tot la loc , si...... brici...... da cu ea numa' decat... ti-as recomanda sa faci asta nu e greu deloc ........daca zici ca bateria e buna , nu-t imai bate capu' cu ....dac'o fi aia sau halalta.... numa' bine si astept sa vad ce ai facut !
  6. .....ii e un cantec mersu'.... aduce a fluierat de xj 900f.....ce mai melodii fraticule......!
  7. Marian96, on 19 Jul 2015 - 14:05, said: Ce e ala tox ? E scump? Edited by mos bear, Yesterday, 07:00 PM. ....mos bear....this is a torx...bituri frate......... https://www.google.ro/search?q=torx&biw=1360&bih=657&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI7oLMrrTpxgIVBGsUCh2mvApF
  8. salut ...torx fest intro-bagat sau daca nu la un tinichigiu.....sudat un imbus acolo si invartit ...dar numai la tinichigiu chestia cu sudura.....numa' bine ! » Post actualizat in 19 Jul 2015 19:19
  9. ...din ce stiu calitate , firma si placebo....... VARTA.... rombat am avut un an pe masina si a tinut cam 3 ani fara sa imi fac problema ..( faza scurta uitata ...muzica 1ora ) pe urma a inceput sa nu mai sponsorizeze din ele........fii atent ca sar putea sa fie diferite ca dimensiuni !.......daca esti dispus sa aloci buget de 180 lei cauta baterie cu amperaj mai mare si garantie macar 2 ani .........vei gasii ! cu respect ....si fa ce faci.... ! » Post actualizat in 14 Jul 2015 18:40 ....rombat am avut un an pe masina si a tinut cam 3 ani.....iertati-mi exprimarea... ...se intelege acum !?..... una din bateriile pe care le-am avut pe masina a fost rombat !
  10. http://all-moto.ro/acumulator-moto-yuasa-yb14l-a2/2940.htm ..................................................... asta am avut eu de la yuasa ...................2 ani............mmmmmm.....................acu nu stiu ce baterie ai avut tu (ca si calitate )............dar totusi incearca fenta de mai sus !..... numa bine !
  11. ...nu zic ca nu e buna yuasa....daaa iei yuasa , na , iei firma (..sunt dispus sa dau mai putin si sa ma tina macar o vara..) ... nu merge pe asta....ia-ti una medie cu 12 , 14 ah...... .cati ani are bateria care o ai acu' pa metereta ?
  12. salut ! am patit si eu ceva de genu la xj ....aveam baterie yuasa de vreo 4 ani ... iarna tinea vreo doua zile dupa pornire , dar vara tinea chiar si doua saptamani ...parlit cum sunt nu m-am indurat sa o schimb . am plecat cu ea dus si intors cam 100 km ... cand am ajuns acasa am oprit-o , deschine usa la garaj top pa metereta si NA .... mortales..... am intro-bagat-o in garaj si i-am mai dat ,dar nici un rezultat nici o zvacneala ! peste vreo 20 min am venit si i-am dat...si a dat cu motoru' numai decat ! CAUZA bateria veche in mers in curbe, la denivelari ,bolboroseste si se amesteca electrolitu'(care la bateriile bune trebuie sa fie limpede fara impuritati ) cu coroziune de plumb (baterie veche) si dupa oprire ,imediat dupa drum si cox nu mai reactioneaza pb cu zeama formata , de aia pornrste dupa un timp de +20 min fiindca se decanteaza toata coroziune din baterie si pe urma face serviciu . daca e veche ia-ti baterie noua si curata si electromotoru' la colector cu smirgher fin ( cand bateria nu e buna se aduna multa macatura de carbuni ) stiu de la mine ....bucuros nevoie mare baterie noua cand ii dateam pornire se ingatuia electromotoru si pa' urma o lua ! cand am desfacut capacu' de la electromotor si la-am scuturat a cazut cenusa din el !!! ........ sper sa te alegi cu ceva din toata toristea asta .......astept sa vad ce ai facut ! numa bine ...da cu motoru' dai sar mucii !!! 12v 14ah 177lei 2 ani garantie ! https://acumulator-moto.compari.ro/varta/baterie-moto-varta-freshpack-12v-14ah-cod-yb14l-b2-p217823286/
×
×
  • Creează nouă...