Chopper Postat Mai 12, 2004 Share Postat Mai 12, 2004 Am un tovaras de suferinta care e cu motocicleta bucati din cauza ca la modelul asta nu a gasit piese de schimb,numai promisiuni vagi.Are nevoie de semeringuri pt. suspensii fatza,semeringuri motor,curea si pinion de distributie(jos),piston cu boltz si segmenti noi. Am vazut un post cu un subiect asemanator mai jos.Daca stiti careva ceva concret,faceti bine si ajutati-l pe Fratele CARBURATIU ca e om bun. Mersi anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 12, 2004 Share Postat Mai 12, 2004 Sa sune la 0722.821.250 Bogdan ! Mecanic moto bun , il cunosc personal si mi-a reparat si mie motorul. Dupa necesarul de piese de care are nevoie => motorul e terminat , dar se face ! Ein mann,ein wort, ein Zylinder ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate