middle_of_nowhere Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 Are careva chef sa invarta astazi roata pe undeva? Am venit ieri din concediu si tare dor mi-a fost de mobra... » Post actualizat in 09 Aug 2015 05:04 Am mai vb cu cineva si a ramas 90% good, old, Cheia... » Post actualizat in 09 Aug 2015 05:27 Ora 10, petrom miorita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 Care persoane sunteți? Mergeți cu pasager sau solo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahar1st Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 daca nu postai la 7 dimineata..veneam si eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 Dap, și eu la fel.... Poate dată când viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 9, 2015 Autor Share Postat August 9, 2015 Sorry. Asa a fost sa fie. Next time! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate