Sari la conținut

Transalpina si Transfagarasean 14-16.08.2015

robertofulgos
 Share

Postări Recomandate

Salutare,

A venit momentul sa anunt o noua plimbarica si anume: Ramnicu Valcea - Ranca - Obarsia Lotrului - Sebes - Alba Iulia - Balea Lac - Curtea de Arges - Ramnicu Valcea.

Concret, joi 13.08, o sa plec din Bucuresti pana la Valcea unde o sa innoptez(sunt din Valcea) si apoi vineri dimineata impreuna cu un alt coleg motorizat vom pleca pe traseul de mai sus intr-o plimbare frumoasa si lejera cu o oprire peste noapte pe langa Sebes(nu avem nimic stabilit inca).

Sambata dimineata o plimbarica mica pana la Alba Iulia si apoi Transfagaraseanul cu oprire peste noapte undeva intre Balea si Vidraru(nici aici nu am stabilit nimic).

Apoi duminica Curtea de Arges - Valcea si luni inapoi la Bucuresti.

Tura se doreste a fi una relaxanta cu viteze legale si relaxare, adulmecat privelistea si gratarul+berea din locul unde ne vom caza.

Este posibil ca in cursul zilei de maine sa si rezervam 2 camere(eu+pasagera si colegul), dar inca nu am stabilit nimic exact.

Si acum, ca de obicei, vin cu rugamintea la cei care au facut acest traseu sa imi recomande o cazare frumoasa pe langa punctele de interes ale noastre si bineinteles, daca doreste cineva sa se alature, este mai mult decat binevenit.

Va multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca voi face acelas traseu in weekend care vine, dar invers si fara Alba Iulia, plec vineri dupa amiaza sau sambata dimineata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri