IceLord Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Bună! Am un prieten care momentan e la Busteni si se gandeste să meargă cu greu spre Bran sau Râșnov, el fiind din Mureș cu motorul in concediu si are probleme tehnice si are nevoie de ajutor să rezolve problema la motor, mai exact o Yamaha Dragstar 1100cc si el nu le are cu mecanica. Dacă e cineva amabil să-l ajute, acesta e nr.de telefon 0758835898 (Huni)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Imperion Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Cred ca ar ajuta sa stim problemele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 (editat) FLR-BV are platforma daca trebuie transportat nu stiu daca se ocupa de reparatii la fatza locului dar sigur cunoaste mecanici in zona /index.php?/user/15199-flr-bv 0744220088 Editat August 13, 2015 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 13, 2015 Autor Share Postat August 13, 2015 Nu prea stie el mecanica si nici sa descrie problema. Dar din cate imibdau seama e vorba de vreo bujie, fisă sau poate de carburator! » Post actualizat in 13 Aug 2015 17:12 Acuma mi-a zis că nu mai are curent, s-a cazat la Bran la o pensiune. Cineva il poate ajuta cu un redresor, o cheie de 10 si una hexagonală de 5? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 Salut, a rezolvat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 14, 2015 Autor Share Postat August 14, 2015 Acuma e in Bran prietenul meu, a venit un prieten din Mureș si lucrează la el.... Dacă vrei poti sa-l suni să vezi care e treaba! Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate