dra Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Am o problema cu turometru si vitezometru la un Suzuki Bandit 600 din 2000. Acum o saptamana au incetat sa mai functioneze. Cand pun contactul acele nu-si fac testul si display-ul pentru counter-ul de KM nu afiseaza nimic. In rest totul e ok, ma plimb cu ea dupa ureche. Presupun ca e ceva de la CDI si as vrea sa stiu sigur, ca el este de vina. Ma gandeam ca poate gasesc un Bandit similar cu al meu si sa testez cu CDI-ul lui, si daca asta e buba va trebui sa caut un CDI. Au fost verificate cablurile, mufele, sigurantele. Este dispus cineva din Bucuresti, posesor de Suzuki Bandit 600 din 2000, sa piarda o ora cu mine pentru a verifica daca e CDI-ul de vina? Sau stiti un electrician care sa imi spuna sigur care e buba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedrony Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Ce tip de bord ai? Poate te pot ajuta eu.... Al meuBandit e din 2001 sinu stiu daca bordul e la fel cu al tau. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Daca ai probleme si cu afisatul kilometrilor nu e de la cdi. Verifica sigurantele si mufele de la bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Salut, Putin probabil ca in acelasi timp sa-ti cada semnalul din TCI pentru tahometru, cat si semnalul de la senzorul de viteza pentru vitezometru. Verifica siguranta fuzibila pentru partea de bord/meter, si starea conexiunilor din mufele conectoare. Led-urile din bord functioneaza? Daca totusi ai probleme, trebuie verificate cele doua semnale separat. Ce notiuni ai? Aparate de masura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate