remu1 Postat Mai 12, 2004 Share Postat Mai 12, 2004 Reparatii mecanice, electrice, carenaje ,suduri aliaje, aprinderi electronice la motociclete si in special jet-sky ! 0722 . 821. 250 Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sepuku Postat Mai 22, 2004 Share Postat Mai 22, 2004 salutare am si eu o carena, partea din fata, de zxr sparta si lisesc cateva bucati din ea.. cam cat imi iei sa mi-o lipesti, macar asa aproximativ.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 am si eu o problema asemanatoare cu cea a celui cu kawa, poti sa ne dai si noua un rasp pe topic cam cat ar costa? Dar un vopsit total de carene la un gsx 600 f? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Am nevoie de un releu de incarcare de APRILIA pegaso 125 Potzi face ceva sa ma ajuti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 10, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2004 Aveti numarul de tel. asa ca vorbiti cu omu. Nu sunt eu mesterul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate