Mexicanu' Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 Acum 15 min maxim un motociclist a fost lovit de un sofer cu audi. Daca il cunoaste cineva pe rider conduce o Honda CBR F4i B58GOI argintie , sa vina in zona. Am stat pana l-au luat cu salvarea a ramas politia cu soferul masinii. » Post actualizat in 23 Aug 2015 09:22Daca il cunoste cineva sa vin pe aici ca s-au strans conlocuitorii , telefoanele , casca le-au bagat in salvare cu rideru' accidentul s-a petrecut la intersectia Bdul Laminorului cu Strada Hotin , riderul avea o taietura uratica pe frunte si era f f confuz nu ne-am inteles cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 Naspa. :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 23, 2015 Autor Share Postat August 23, 2015 Eu a trebuit sa plec. I.am ajutat sa mute motocicleta de pe carosabil, au luat.o baietii de la spalatoria de pe colt au dus.o la ei. Am inteles ca riderul e ok, nu stiu mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 Sanatate baiatului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 25, 2015 Autor Share Postat August 25, 2015 Mai stie cineva ceva de baiat ? Am vreo 2 poze daca are nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacii Postat August 30, 2015 Share Postat August 30, 2015 Sanatate baiatului,fierul se repara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate